CHP-MHP sokağında şaşırtan iki araç

İstanbul, Seyrantepe’de iki partinin il merkezlerine 100 metre mesafede arka arkaya park etmiş iki aracın aynı plakayı taşımaları şaşırttı.

CHP-MHP sokağında şaşırtan iki araç
CHP-MHP sokağında şaşırtan iki araç
GİRİŞ 22.07.2015 08:56 GÜNCELLEME 22.07.2015 08:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Seyrantepe’de cep telefonuyla çekilen bir fotoğrafta Audi marka bir otomobil ile Volkswagen marka bir minibüsün plakalarının aynı olduğu görüldü. CHP ve MHP İl Başkanlıkları’na 100 metre mesafede park halinde görüntülenen araçlardaki plaka ise Ankara’da 2012 model bir Mercedes’e kayıtlı çıktı...

İstanbul Seyrantepe’deki Metro Durağı’nın bulunduğu noktada biri Audi marka bir otomobil diğeri Volkswagen marka ‘transporter’ 2 araç, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Art arda park halindeki iki siyah aracın da aynı “06 L ....” plakasını taşıması dikkat çekti. Plakanın resmi kaydı ise 2012 model Mercedes marka bir araca ait.

ŞÜPHE UYANDIRDI

Fotoğrafı çeken ve adının açıklanmasını istemeyen vatandaşın iddiasına göre önlerinde ‘çakar’ diye tabir edilen ışıklar bulunuyordu. Araçların park halinde bulunduğu yer, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına 50 metre, MHP İstanbul İl Başkanlığı binasına da yaklaşık 100 metre mesafedeydi. Ergenekon ve Çukurambar soruşturma dosyalarına giren ‘ortam dinleme’ iddialarında, fotoğraftakine benzer minibüsler gündeme gelmişti.

Fotoğrafı çeken vatandaş, iddialarını şöyle sürdürdü: “İki araçta aynı plakaları görünce fotoğrafladım. Ancak Audi marka araç ayrılırken, diğer araca yanaşarak içindekilerle kısa süreli konuştu.”

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 12
  • FATİH AKBAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    plakada mercedese kayıtlı gözüküyor bide bu war :D
    Cevapla
  • gry 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir uygulama yok. boşta olan plakalar kullanılır
    Cevapla
  • murad 8 yıl önce Şikayet Et
    isteyen parti yetkilileri ve Belediye başkanları sahte plaka kullanma hakkına sahip o plakaları iç işleri bakanlığı veriyor ve bir yere giderken o plakalar kullanılıyor, rutin bir uygulama...
    Cevapla
  • oktay 8 yıl önce Şikayet Et
    sağlık bakalnlığı araçı daha öncede görmüştüm bu araçları
    Cevapla
  • oktay 8 yıl önce Şikayet Et
    bu araçı biliyorum sağlık bakanlığı araçı
    Cevapla
  • fil hafızası 8 yıl önce Şikayet Et
    trafikte falan mı çalışıyorsun oktaycım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü