Kılıçdaroğlu: Bu oyuna meydan vermeyelim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde polise ve askere yapılan saldırılara yönelik Twitter'dan açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu: Bu oyuna meydan vermeyelim
Kılıçdaroğlu: Bu oyuna meydan vermeyelim
GİRİŞ 26.07.2015 13:29 GÜNCELLEME 26.07.2015 13:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hain saldırılarla Türkiye'de kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığını, bu oyuna meydan verilmemesi için sağduyulu davranılması gerektiğini bildirdi.

Kılıçdaroğlu, twitter hesabından, son günlerde yaşanan terör saldırılarına ilişkin paylaşımda bulundu.

Hain saldırılar ile Türkiye'de kaos ortamı yaratılmaya çalışıldığını belirten Kılıçdaroğlu," Bu oyuna meydan vermemek için sağduyulu davranmaya devam etmeliyiz" ifadesini kullandı.

Diyarbakır'da şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye'ye "başsağlığı" dileğinde bulundu.

YORUMLAR 14
  • turgut 8 yıl önce Şikayet Et
    bu olanların sebebi sensin
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 8 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇTAROĞLUNDAN AYNI GÜN İÇİNDE FARKLI AÇIKLAMALAR KEMAL'den BİŞEY OLMAZ...MİLLET GAZETSİNE VERDİĞİ RÖPARTAJ..ERDOĞAN KUMAR OYNUYOR' "Kaçak Saray’da oturan kişi, Türkiye’nin geleceği ile ilgili kumar oynuyor" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları ifade etti: "Türkiye’nin geleceği bir kişinin iki dudağı arasına hapsedilemez. Devletin kurumları çökmüş vaziyette. Çok ağır bir fatura var önümüzde. Biz bunun sorumluluğunu biliyoruz. Güçlü profili olan bir hükümetin kurulması gerektiğini de biz ifade ediyoruz. Yeniden seçim yaptınız, tablo değişmedi, ne olacak, bedeli kim ödeyecek?".
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    seçimde HDPyi destekliyen kimdi ?
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP şayet CHP ise altı okun hakkını versin ve devlete tam destek olsun...
    Cevapla
  • turkabi 8 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman Mustafa Kemalin Askerleriyiz dersiniz! Boyle demenize ragmen Apo'nun Askerlerini Meclise soktunuz. Yapacaginizi yaparsiniz ondan sonra "sagduyu" dersiniz. Oldum olasi iki yuzlusunuz. Turkiye'ye sizden hayir gelmedi ve gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak