Selahattin Demirtaş yine tehdit etti

Partisinin MYK toplantısı öncesinde konuşan HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş tehditlerine bir yenisini daha ekledi.

GİRİŞ 27.07.2015 11:55 GÜNCELLEME 27.07.2015 13:40
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

HDP'de, Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ eşbaşkanlığında MYK toplantısı düzenleniyor. MYK öncesi bir açıklama yapan Selahattin Demirtaş ise yine tehditkar bir tutum sergiledi.

Geçici hükümetin ülkeyi felakete götürdüğünü öne süren Demirtaş, ''AK Parti tek başına iktidarı kaybedince büyük bir panik ile yeniden tek başına iktidar olmanın peşine düştü. Tabiki erken seçim bir seçenek.'' dedi.

Tüm ölenlere sahip çıkacaklarını da söyleyen Demirtaş, kimsenin HDP'ye saldırarajk temize çıkamayacağını belirtti.

''BİZİM KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK''

Kimse'nin HDP'ye saldırarak temize çıkamayacağını da dile getiren Demirtaş tehditkar bir dille, ''Bizim kaybedecek makamlarımız, kırmızı plakalarımız yok. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Asıl siz ne olacaksınız. O cenazelerin üzerine örttüğünüz bayrak zannediyormusunuz ki sizin pisliklerinizi örtecek.'' diye konuştu.

MÜCADELE EDECEĞİZ

''Kendilerini Türkiye'nin sahibi bizi de vatan haini gösterenler çıkıp bu ülkeyi getirdikleri yere baksınlar.'' diyen Demirtaş, bütün demokrasi güçleri ile mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

BAHÇELİ'YE CEVAP!

Tüm yaşanan gelişmeler içinde kendilerini en çok üzen şeyin ölümler olduğunu da vurgulayan Demirtaş, Bahçeli'nin açıklamaları ile ilgili ise, ''Bu faşizan politikaya balıklama atlıyorlar. Asıl kendi kirli geçmişlerine, tarihlerine baksınlar. Ortada suçlanacak bir politika varsa Türkiye'yi bataklığa sürükleyen politikaların sahipleri sorgulanmalı.'' diye konuştu.

DAVUTOĞLU'NDAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

Dolmabahçe görüşmeleri ile ilgili Davutoğlu'nun açıklama yapmasını beklediklerini de sözlerine ekleyen Demirtaş, ''Barış sadece bir adım ötemizde duruyordu. Bu kadar şaşalarla sınır ötesi operasyonların tamamı hükümetin kendini kurtarma planıdır.'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 287
  • DOĞULU BİLİR KİŞİ 8 yıl önce Şikayet Et
    göreceğiz senin kaybedecek neyin var neyin yok (devlet açılım yapmadan bir sorar müslüman doğu halkına açılım yapalımmı çünki biliyo nankör halk bunların başı alevi nen ermeni ben içlerinde yaşıyom kürtte maşa araç kullamak için
    Cevapla
  • UCARMI UCAR!!!!! 6 yıl önce Şikayet Et
    Alevinin de sünniler gibi ucari var tutari var. Ucarlar hep Ucar. Tutarlari tutarlidir sevecendir namusludur dürüstdür ve menfaat icin hac takmazlar. Ucar a sorarlar amacin ne? C
    Cevapla
  • Ilgün ucar 8 yıl önce Şikayet Et
    Aleviye camur atma onlar sein aralarina kabul etmezler
    Cevapla
  • selocan komiksin 8 yıl önce Şikayet Et
    haysiyeti ve şerefi olmayanın kaybedecek birşeyi olmaz ,doğru söylüyor..
    Cevapla
  • candılıpınarlı 8 yıl önce Şikayet Et
    chp liler her evden hdp ye bir rey verin diyordunuz. asker ve polisimiz şehit olunca yüreğiniz soğdumu.
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaş barış bir adim "uzağımızda" diyerek zaten kendi düşüncelerini tehditkar bir bicimde dillendirmisti . Şimdi biyerleri 3,5 atınca yapamayacağı yerine getiremeyeceği vaatlerle kurt halkını kandiramiyacagi ortaya kurt halkının gözleri önüne çıkınca kendi savunduğu partinin ve destekçilerinin pasifligive niyetini saklayan bilmek için barış bir adim "uzagimizdaydi" Diyerek bir adim öne geçme çabası veriyor . Bire cahil sen ve yandaslarin ne olacağini zanledmistin.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adama oy veren sözüm ona atatürkçüler,alın size adam türk askerini polisini vuruyor ,bir yandan savaşa hayır demokrasi diyor öbür taraftan uykusunda gencecik polisleri ensesinden vuruyor kurumları hedef gösteriyor.sizce bunun ipi kimin elinde bir düşünün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cevabı merak edilen o soru: Tarih "Galatasaray" diyor
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak