Yalçın Akdoğan: Sözlerim çarpıtıldı

Akdoğan, dün çözüm süreciyle ilgili yaptığı açıklamalarındaki sözlerinin çarpıtıldığına ilişkin twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Yalçın Akdoğan: Sözlerim çarpıtıldı
Yalçın Akdoğan: Sözlerim çarpıtıldı
GİRİŞ 30.07.2015 07:28 GÜNCELLEME 30.07.2015 11:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Süreci feda edenler barajı geçmek için statüko blokuna katılanlar ve süreci sabote etmeye çalışan paralel çeteyle kol kola girenlerdir" ifadesini kullandı.

Akdoğan, dün çözüm süreciyle ilgili yaptığı açıklamalarındaki sözlerinin çarpıtıldığına ilişkin sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Dün yaptığı, "Asıl Gladyo, sürecin düşmanlarıyla ittifak yapıp sürecin mimarlarına savaş açan, Erdoğan karşıtı kampanya başlatanlardır" açıklamasının çarpıtıldığını belirten Akdoğan, şunları kaydetti:

"Sözlerim, 'Başkanlık için süreci feda etti' diye verilmiş. Bu, anlama özürlülüğün ötesinde kötü niyet ve habis bir anlayıştır. Süreci feda edenler barajı geçmek için statüko blokuna katılanlar ve süreci sabote etmeye çalışan paralel çeteyle kol kola girenlerdir."

YORUMLAR 11
  • fetih 8 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe bizler tuttugumuz adamlara desek vericene yorumlarimizla adamların moralini bozuyor ve düşmanları da sevindiriyoruz yazık yanmadan pişmek olmaz kardeşler
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bin düşün bir Konuş o zaman...
    Cevapla
  • Kendine ayrı pay cıkarmak... 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ayrı bir rolu varmış gibi konuşuyorsun... ama sözlerinin sıradan olduğunu düşünüyorum...Meclis soruşturmasına nıye ızın vermediniz bunu acıklarmısınız veya acıklarsan sevınırız...Bu ateş hepimizi yakacak bilginiz olsun kimse demesin ben bu olayların dışındayım herkese yansıyacak... Akp oylarının geri dönmesi için farklı hamle gerekiyor bu hamle mhp yarıyacak bilginiz olsun...
    Cevapla
  • ali uyanık 8 yıl önce Şikayet Et
    neyini çarpıtmışlar sen nedemek istediysen biz onu anladık demek istediğin tamda oydu mevsu tayyep se gerisi teferruat
    Cevapla
  • isimsiz 8 yıl önce Şikayet Et
    RTE bu ülke için çok çaba sarfetti. Onun gibisi gelmez diye korkuyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!