CHP'den İhsan Özkes'e çok sert yanıt

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in eski partisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

CHP'den İhsan Özkes'e çok sert yanıt
CHP'den İhsan Özkes'e çok sert yanıt
GİRİŞ 30.07.2015 18:39 GÜNCELLEME 30.07.2015 18:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İhsan Özkes, bugün twitter'dan yaptığı açıklamada, MHP lideri Bahçeli'nin CHP ile ilgili sözlerine destek vermiş ve "Sayın Bahçeli'nin 'CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır' sözü isabetlidir. İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP'lilerin CHP'ye değil de HDP'ye çalışmasıdır. Bu dediklerime kızan kimi CHP'liler, kafasını kuma sokup, gerçeği kabullenmek istemeyenlerdir" ifadelerini kullanmıştı.

Özkes'e yanıt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi.

Tanal, twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sayın İhsan Bey, MHP'ye geçeceksen siyasetin adabına uygun bir şekilde, yakışır bir vaziyette geçersin. CHP'ye haksız saldırılarına cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan CHP'ye laf atmak senin haddin değil. İstifa ederek fırıldak Kubilay'ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim" dedi.

YORUMLAR 6
  • yeni türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    chp seçimlerde önce hdp, dolayısıyla pkk desteğinin izlerini silsin... sdece özkes değil halk da aynı düşüncede bu böyle biline!...
    Cevapla
  • KOCASOLAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam chp den bileğinin hakkıyla ön seçimle en çok oyu alarak geldi ,yani chp onu değil o chp yi taşıdı. Peki sen nasıl seçildin ? sen tabiki chp yi koruyacaksın çünkü ondan NEMALANIYORSUN.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi emi ....
    Cevapla
  • slymn 8 yıl önce Şikayet Et
    Yarası olan gocunur misali Tanal zıplamış. Elinde çekirdekli mermi ile çocuklara para dağıtarak apo posteri altında görüntüleri de zaten ispatı ne olduğunun.
    Cevapla
  • sertal 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam olsn sozun dinlenır ama adam deyılsın mılletvekılı muspettesı tanal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı