'Viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler...'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler...'
'Viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler...'
GİRİŞ 03.08.2015 03:30 GÜNCELLEME 03.08.2015 09:15
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

AK Parti ve HDP'ye yönelik eleştirilerini sürdüren Bahçeli ''Türkiye'de ne kadar deterjan varsa Alo'dan Omo'ya, Tursil'den bilmem neye kadar alayını büyük bir havuzun içine dökeceğiz suyu da vereceğiz'' diye konuştu.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK'yı eskiden kullanılan merdaneli çamaşır makinesinde, AK Parti'yi de içi su dolu havuzda Omo ve Tursil dökerek yıkayacaklarını söyledi. Bahçeli, ''Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. Siz Kürt ve Türk kökenli olup kız alıp veren ailede 7 çocuğun hangisi Kürt hangisi Türk diye ayıracaksınız'' diye sordu. HDP'ye oy verenlere yüklenen Bahçeli, yalılarında içkilerini yudumlarken HDP'ye oy verenleri ''şerefsizlikle'' suçladı.
 
Bahçeli, MHP’nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarında ilginç anekdotlar anlatarak ve çarpıcı örnekler vererek konuşmalarını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre, Bahçeli kapalı toplantılarda şu ifadeleri kullandı:
 
7 ÇOCUĞU KÜRT-TÜRK DİYE NASIL BÖLECEKSİNİZ

Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. Bin yıllık hukukumuzla yaşadığımız, kız alıp kız verdiğimiz, 4 milyon 200 bine yaklaşan yuvalar kurduğumuz, kız ya da oğlan tarafı Kürt kökenli olarak kurduğu yuvalarda, 5, 6 veya 7 çocuğun bulunduğu bir Türkiye'de Kürt sorunu vardır diyerek, bir ayrımcılığa giderek bu yuvaları mı yıkacaksınız? 7 çocuğun hangisini Kürt, hangisini Türk diye ayıracaksınız. 
 
SİVAS'TAN ÖTE GİDEMİYORLAR DEMEK TAVİZDİR

Bize 'Sivas'tan öteye gidemezsiniz' dediler. Niye gidemeyeceğiz; ne var Sivas'tan öte... Peki Erzurum, Sivas'tan öte değil mi? Elazığ, Erzincan, Malatya Sivas'tan öte değil mi? Bunları niye söylüyorsun? Başbakan, 'Elazığ'da güzel bir miting yaptınız, devletin imkanlarıyla şu şu illerde de yapsanız ne güzel olur' diyeceği yerde 'Sivas'tan öteye gidemiyorlar' diyor. Bu söylem, hattı zatında Kuzey Kürdistan'ı kurmak için PKK'ya verilmiş bir taviz olarak karşımıza çıkmıştır. Bugünkü gerçek budur.
 
PKK'YI MERDANELİ ÇAMAŞIR MAKİNASINDA YIKAYACAĞIZ

PKK denen ihanet örgütü kendisini lağvedecek. Çözüm süreci denen ihanet ortadan kaldırılacak. Bugüne kadar HDP benzer şekilde meşrulaştırılmış hain siyasiler tamamen siyaset dışında bırakılacak. Dağda ovada ne kadar PKK'lı varsa gelecek silahını Türkiye güvenlik güçlerinin önüne birer kol dizilecek teslim edecek, TSK envanterine kaydolunacakEskiden merdaneli çamaşır makinesi vardı. O merdaneli çamaşır makinesine hepsini sokacak. Kim katil, kim Türk milletine zarar vermiş onlar adalete cezaevine gönderilecek, masumlar da anasının babasının yanına gidecek.

'VİSKİ YUDUMLAYIP HDP'YE OY VEREN ŞEREFSİZLER'
 
HDP, çözümü çok aşmış, sürekli taviz ile Türkiye’den beklentileri var. Irak'ta Suriye'de İran'da oluşturmaya çalıştıkları 4 parçalı Kürdistan'ın Kuzey ayağı üzerinde çalışmalarının sürdüren bir hain güruhudur. Halktan destek almış. Silahı dayayarak, '248 köyden 248'ini de istiyorum, yoksa içinizden istediğimi çeker vururum’ oy tehdidiyle bir topluluk yaratılıyorsa, öbür taraftan İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp AK Parti'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye’nin kaymağını yiyenler, boğazda yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun.

Önder Yılmaz / Milliyet

YORUMLAR 64
  • trakyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ah beh bahcelı şu dılın varya hıc butunleyecı değil ya neden boylesınız anlamadım desene ey akp bızım yapamadığmızı sen yaptın gel bırlıkte hukumetı kuralımda elbırlığle bunları cözelım daha setım bıttı sen bız muhalefette kalacaz dıyorsun yaa allah aşkına sen değilmıydın ıktıdar olmak ısteyen tek başına ...olamayacağnı bılıyorsun barı hukumette olsaydınyaaa senın yuzunden bu hala gelıyor hıcmı sana arkadaşların soylemıyor bırşeyler ıkıcı secımde meclıse bıle gıremeyeceksın bu kafayla sana ben dahıl oyveren butun arkadaşlar bırdaha oy vermeyecek bılesın elıne gecen fırsatı kacırma derım
    Cevapla
  • hakan kormaz 8 yıl önce Şikayet Et
    helal devlet baba .çok dogru.
    Cevapla
  • hakkı hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin milletvekillerinin içerisinde hiç yok sanki. Hepsi abdestli namazlı dini bütün sanki. Bir tane kapalı kadın milletvekilin yok
    Cevapla
  • naim 8 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın. Secim öncesi agzini bicak acmiyordu. Sayin Bahceli, artik bir 10 yil daha partinin başında olursun. Yeter artık. Başka biri yok mu bu memlekette...
    Cevapla
  • ZAFER 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi viski içen adamdan herşeyi bekleyelim Bahçeli; peki sen ne yaptın şu ana dek memleketin için.Adı milliyetçi olan bir partinin lideri olarak bir kez Milli duygu ile adım attın mı? Şimdiye kadar onların yaptığından farklı olduğun bir şeyi söyle, hepiniz eğriye de doğruya da istemezük siyaseti güttünüz. Vesselam allalım seni vuralım ötekine aynı şey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?