AK Parti ve CHP son kez bir araya geldi

Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti ile CHP heyetleri arasında gerçekleştirilen görüşmelerin beşincisi başladı.

GİRİŞ 03.08.2015 14:54 GÜNCELLEME 03.08.2015 21:49
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Ankara Palas Devlet Konukevi'ndeki görüşme, saat 14.15'te başladı.

Görüşmeye, AK Parti'yi temsilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır ile milletvekilleri Taha Özhan, Mücahit Arslan ve Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, CHP'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak, Murat Özçelik, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Genel Başkan Başdanışmanı Rasim Bölücek katıldı.

Heyetler, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç'un koordinesinde en son 1 Ağustos Cumartesi günü TBMM'de görüşmüş, Bakan Çelik, son toplantıyla istikşafi görüşmelerin biteceğini ve genel başkanlara karşılıklı sunum yapabilecek aşamaya gelineceğini açıklamıştı.

YORUMLAR 55
  • kamiloğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah son olur. Cenab-ı Hak AK Partimizi hep tek başına iktidar eylesin
    Cevapla
  • sivas 58 8 yıl önce Şikayet Et
    Akp bu halkin temizinsanlarinin devletini vatanini milletini sevenlerin iktidarin süresince ve secimde seni yanliz birakmadi iktidarin süresince hertürlü iftira kumpas Paralel ortaklığı yapmis bu topluma halka yillarca acı zulüm kendi yandaşları hariç herkesi ikinci sınıf vatandaş yerine koymuş Chp ile olasi bir koalisyonda sende secmenine ihanet etmiş olacaksin birdaha bu halki yaninda göremezsin Lütfen bu tüm karanliklarin partisi Chp ile koalisyon kurma
    Cevapla
  • aynelislam 8 yıl önce Şikayet Et
    akp asla ve asla chp ile koalisyon kurmaz.
    Cevapla
  • MUSTAFA AKTAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında AK PARTİ için CHP ile koalisyon kurulur mu kurulmaz mı fırsatı doğdu Eğer CHP şu ana kadar varsayalım hükümet kuruldu ve şu son olaylar yaşandı yani suruç polis asker şehitleri ve mevcut hükümetin pkk kamplarına müdahalesi için şu ana kadar pkk ya yapılan hava harekatlarına chp izin verir mi idi ve hükümeti birakıp gider mi idi bunun cevabı koalisyon için yeter başka söze gerek yok.
    Cevapla
  • 58sivaslı58 8 yıl önce Şikayet Et
    ak partiyi bilmem ama chp kolaisyonda olmak için elinden geleni yapıyor.yıllar sonra gelen bu fırsatı kacirmak istemiyor. Mhp gibi kuru inat yapmiyor. ben bir mhp secmeni olarak akp-mhp koalisyonu olmasini isterdim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk