Zeybekçi: Ben CHP'yi samimiyetsiz buluyorum

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, koalisyon görüşmeleri konusunda CHP’yi samimiyetsiz bulduğunu söyledi.

Zeybekçi: Ben CHP'yi samimiyetsiz buluyorum
Zeybekçi: Ben CHP'yi samimiyetsiz buluyorum
GİRİŞ 03.08.2015 17:33 GÜNCELLEME 03.08.2015 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koalisyon görüşmeleri konusunda CHP’yi samimiyetsiz bulduğunu ve bu görüşün kendisini olduğunu ifade eden Bakan Nihat Zeybekci, “Nihat Zeybekci olarak görüşüm bu görüş bana aittir. CHP’nin bu konudaki samimiyetiyle ilgili hep bir şüphe içerisinde oldum. Ben oldum daha doğrusu. Kurumsal anlamda AK Parti ile koalisyon görüşmelerinde bulunurken, öbür taraftan milletvekillerimi kontrol edemiyorum diyorsa açıkça söylemeli CHP, bir taraftan koalisyon görüşmeleri devam ederken, arka kapıdan koşarak siyasi rant toplama peşinde. ‘Ben buldum, ben yaptım, ben söyledim, ben dedim, ben teklif verdim’ gibi ucuz hakikatken çok ucuz popülist demek bile fazla olur diye düşündüğüm yaklaşımlar ve tavır içerisinde olmak niyetlerini açıkça ortaya koyuyor” dedi.

YORUMLAR 3
  • BirDost 8 yıl önce Şikayet Et
    7 Hazirandan önce hdp pkk mhp chp ftö ak partiyi yikmak icin birliklte hareket ettiler. simdi pkk yi devreye sokup ülkeyi kaosa sokmak ülkeyi zayiflatip ardindan ic savasa sürüklemekti. millet Ak partiye sahip cikti. simdi Koalisyona Hayir. Ak Parti tek basina olmadikca ülkeye huzur güven gelmez..
    Cevapla
  • kültigin 8 yıl önce Şikayet Et
    nihat paşaya katılıyorum...koalisyona gerek yok erken secim şart..yalnız dogu ve güney dogudaki secmene baskıyı ortadan kaldırmak lazım..
    Cevapla
  • Baskı var tamam 8 yıl önce Şikayet Et
    Ama be kardeşim orada ne köyler yerler var bütün baskılara rağmen mertçe duruyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri