Sırrı Süreyya Önder'in o sözlerine tepki

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk; “Adıyaman ve Besni’de IŞİD’e katılım var ve sempatizanı çok” diyen Önder’e sert tepki gösterdi.

Sırrı Süreyya Önder'in o sözlerine tepki
Sırrı Süreyya Önder'in o sözlerine tepki
GİRİŞ 09.08.2015 07:49 GÜNCELLEME 10.08.2015 10:31
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, adıyaman ve Besni ilçesinde tarihin her döneminde vatanına sevdalı insanların yaşadığını terör örgütleri ve Radikal gruplara katılım söz konusu olmadığını söyledi.

KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR

Başkan ibrahim Öztürk, “Geçtiğimiz günlerde HDP Ankara milletveki Sırrı Süreyya Önder’in Adıyaman ve Besni ilçemizle ilgili önyargılı ve tamamen şehrin huzurunu bozmaya yönelik provakatif ve gerçekdışı söylemleriyle manipüle ederek Adıyaman özelde de Besni gençlerini hedef göstererek terör örgütlerine, ÖSO ve IŞİD gibi örgütlere katılmayla itham etmiştir. Huzur şehri Adıyamanımızın ve Besni’nin tertemiz, vatanına milletine bağlı ve kardeşliğin hakim olduğu şehrimizde böyle radikal gruplarla ilişkilendirmek kimsenin haddi değildir. Adıyaman insanı, ancak vatanı ve ay yıldızlı bayrağı söz konusu olduğu zaman hazır ve nazır olur. Gerçeklikten uzak olan bu tavırlarıyla Sırrı Süreyya Önder ne yapmak istediğini ve ne dediğini bilmiyor. Söyledikleri ve ithamları ancak terör örgütü PKK’nın yapmış olduğu terör faaliyetlerinde olur.  Şehrimizin huzuru bozmaya yönelik gerçekdışı söylemler kimsenin haddine değildir” dedi.

LANETLİYORUZ!

Öztürk, “Adıyaman huzur şehridir, ilimizi karıştırmak isteyen ve provakatif söylem ve eylemlerde bulunanlara her zaman karşı durmuş barış ve kardeşlik şehridir. Besni’mizde bu tür oluşumların barınmasına fırsat verilmeyen ender yerlerden biridir. Terörün barınmadığı ve hücre yapılanmalarının olmadığı yerlerden birisi Besni ilçemizdir. Bu sebeple kim gelirse gelsin Adıyaman’da ve özelde Besni’mizde terör yerine huzur ve kardeşliğin hakim olduğunu göreceklerdir.  Sırrı Süreyya Önder ve bütün herkes şunu bilsin ki, halk olarak biz IŞİD’i de, PKK’yı da terör örgütü olarak görüyoruz. Bütün terör örgütlerini ve terörist faaliyetleri lanetliyoruz.

HÜSRANA UĞRAYACAK

Devletimiz güçlüdür. Bütün terör unsurlarının nerede barındığını ve terörist faaliyetlerin yapılıp yapılmadığı çok iyi bilmektedir. Devletimizin,  hükümetimizin çalışmaları ve gayretleri ile er ya da geç bu ülkeye huzur barış ve kardeşlik gelecektir. Kardeşliğe halel getirecek davranışta bulunanlar hüsrana uğrayacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 106
  • Memet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kım ne derse desın ilcemizin adını kirletemezler besniyi agızlarina almasınlar
    Cevapla
  • Selcuk 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet başa Kuzgun leşe...
    Cevapla
  • Abdurrahman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sereften yoksun kısıler PKK ya katılımın cok oldugu yerlerıde belırtseler ya
    Cevapla
  • muammer 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan ve kandan beslenen başka bir parti varmıdır bu dünyada.
    Cevapla
  • suleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    adıyaman dan isi de katılım ediyarbakirdansa pkk ye katim ona asil oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması