Bahçeli'den teşkilata 4 madde talimatı

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Ankara’da il başkanlarıyla bir araya geldi ve 4 maddelik bir talimat verdi.

Bahçeli'den teşkilata 4 madde talimatı
Bahçeli'den teşkilata 4 madde talimatı
GİRİŞ 27.08.2015 10:22 GÜNCELLEME 27.08.2015 10:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli, teşkilata talimat verdi: Kırmızı çizgi olarak nitelenen 4 maddelik önerimizi kabul etmeyen AKP, PKK’nın 10 maddesini kabul etmiştir. Vatandaşlara çok iyi anlatın.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Ankara’da il başkanlarıyla bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantıda, Bahçeli gündemdeki konuları ve seçime ilişkin çalışmaları değerlendirdi. 7 Haziran’dan sonraki süreci detaylarıyla anlatan Bahçeli, “Kırmızı çizgi olarak nitelenen 4 maddelik önerimizi kabul etmeyen AKP, PKK’nın 10 maddelik önerilerini kabul etmiştir. Şimdi hükümet kuruyor ve seçime gidiyorlar. Önerilerimizi teşkilatlara ve vatandaşlara çok iyi anlatın” talimatı verdi.

ARTIK GÜVENMİYORUM

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun iki kez görüşmeye geldiğini, ancak hiçbirinde “Koalisyon hükümeti kuralım” önerisini getirmediğini belirten Bahçeli, basın önünde ise içerideki görüşmeyi yanlış anlatan ifadeler kullandığını iddia etti. Davutoğlu’na artık güvenmediğini söyleyen Bahçeli, “Kabul edilmeyen maddelerin içinde, bu ülkenin vatandaşı olan, dürüst hiç kimsenin reddedeceği bir şey yok. Buna rağmen niye kabul edilmediğinin ve aslında hükümet kurulmasını kimin engellediğinin yanıtını vatandaşlara da anlatın” dedi.

‘DİKKATLİ OLUN’ UYARISI

Bahçeli, güvenlik endişeleri nedeniyle ülkenin seçim ortamına uygun olmadığını dile getirdiklerini de vurgulayarak, başkanlara “Terörün ve provokasyonların yoğun olduğu bu süreçte çok dikkat edeceksiniz. Her türlü önlemi alacaksınız” talimatını verdi.

MYK TOPLANACAK

Seçim Beyannamesi’ni revize ettiklerini belirten Bahçeli, il başkanlarından taleplerini Genel Merkez’e bildirmelerini istedi. Bahçeli, Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) seçimi konuşmak üzere önümüzdeki günlerde olağanüstü toplanacağını da açıkladı.

Umut Erdem - Hürriyet

YORUMLAR 6
  • DADAŞ25 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli biz millet olarak çok iyi anladık siz boşuna yorulmayın. Ülkenin zor durumda olduğunda kimlerin kendi menfaatlerini düşünerek her kapıyı kapattıklarını ,herşeye hayır diyerek ülkemizi batağa sürüklediklerini,kimlerinde ülke menfaatlerini kendi siyasi geleceklerinden önde tuttuklarını(Türkeş),kimlerin ülkeyi düşünerek baldıran zehiri içmeye(hdp ile aynı hükümette olmak)bile razı olduklarını,kimlerinde ben hdp ile olmayayım insanlara bir sözüm olur deyip ülkede batarsa batsın anlayışında olduğunu çok iyi anladık..Halbuki bizimle yürüyün demiştin sana inanmıştık,yürüdük ama geri döndüğümüzde seni göremedik.Yazık ettin bizlere.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Secım 1 11 2015. Sımdı 1+1+1+2+1+5 =11 ettı. Bırde tersten toplayalım aha oda 11 ettı. Sımdı 11 eksı 11 = 0 be demekkı 1 kasım secımlerınde barajı gecemeyecez. Hesap yanlıs oldu sız secıme calısın arkadaslar ben su hesabı ayarlayayım Devlet bahcelı ..
    Cevapla
  • Erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    madeler. 1karsiyim 2karsiyim 3karsiyim 4karsiyim :)))))))))
    Cevapla
  • ercu 8 yıl önce Şikayet Et
    tüküreyim maddelerine..
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık oğlum size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı