Kurtulmuş: AK Parti oylarını arttıracak

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 1 Kasım'da AK partinin 7 Haziran’a göre oylarını artıracağını söyledi.

Kurtulmuş: AK Parti oylarını arttıracak
Kurtulmuş: AK Parti oylarını arttıracak
GİRİŞ 28.08.2015 06:18 GÜNCELLEME 28.08.2015 06:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “AK parti 7 Haziran’a göre oylarını artıracaktır. Umut ederiz ki tek başına sonucu getirir. AK Parti’nin oy almasına neden olacak bir zeminin oluşacağını tahmin ediyorum”

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bazı gazetelerin Ankara temsilcileriyle yaptığı sohbet toplantısında, gündemi değerlendirdi.

Kurtulmuş, özetle şunları söyledi:
 
“Allaha şükür Türkiye, çevremizdeki ülkelerden ayrışıyorsa en temel nedenlerden birisi önümüzde sandığın olması ve sandığın belirleyici olmasıdır. Türkiye, 7 Haziran seçimlerinden sonra da bu anlamda önemli bir kazanım elde etti. Bu koalisyon kurulması aşaması da büyük bir tecrübedir, geçici hükümet olması da tecrübedir. Normal bir süreç işledi. Niye erken seçime gidiyoruz sorusunun cevabı da çok basit, uzun dönemli, milleti tatmin edecek bir koalisyon kurulamadığı için. Bunun normal görülmesi lazım. Allahtan ki önümüzde bir süreç var ve hiçbir telaşa belirsizliğe mahal olmadan süreç yürütülüyor. 1 Kasım’da sandıktan ne sonuç çıkarsa başımızın üstünde yeri var. Ne sonuç çıkarsa saygıyla karşılarız. AK parti 7 Haziran’a göre oylarını artıracaktır. Umut ederiz ki tek başına sonucu getirir. Toplumun belli kesimlerinde, önemli kesimlerinde gerçekten bir istikrar arayışını getirebilir.”

YORUMLAR 2
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp-akparti koalisyonu olmalıydı
    Cevapla
  • vatan sever 8 yıl önce Şikayet Et
    sahte mıllıyetcı bahcelı mılletı sırtından vurdu herseye hayır dedı 1 kasımda dersını verecegız ınsaalla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'