Bahçeli isyan etti! Hançerlendik

Tuğrul Türkeş şoku sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sırtımızdan hançerlenmediğimiz yer kalmadı” değerlendirmesi yaptı.

Bahçeli isyan etti! Hançerlendik
Bahçeli isyan etti! Hançerlendik
GİRİŞ 28.08.2015 09:19 GÜNCELLEME 28.08.2015 09:22
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

MHP, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim hükümetinde yer alması için önerdiği bakanlığı, ihraç için disipline sevk edilen Tuğrul Türkeş’in kabul etmesinin şokunu üzerinden atarken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Sırtımızdan hançerlenmediğimiz yer kalmadı” değerlendirmesi yaptı. 

Türkeş’in bakanlık teklifini kabul etmesini MHP hazmetmeye çalışırken, bu durumun MHP’ye etkileri masaya yatırıldı.

Bahçeli, kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda Türkeş’in bu tavrından dolayı kırgınlığını gizlemezken, ATP ve DYP’yle ilgili siyasi girişimlerde bulunduğunda kendisini Türkeş soyadından dolayı hoşgördüğünü anımsattı.

“Başbuğ’un emaneti” diyerek Türkeş’in yaptığı birçok yanlışı görmezden geldiğini ve MHP Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunu emanet ettiğini belirten Bahçeli, serzenişini ise “Sırtımızdan harçerlenmediğimiz yer kalmadı” ifadeleriyle dile getirdi. Soğukkanlılığını koruyan Bahçeli, Türkeş’in bu tavrının MHP’nin izlediği stratejiyi etkilemeyeceğini, ilerleyen süreçte bundan taviz verilmeyeceğini belirtti. Parti tabanından iddia edildiği gibi bir kopma yaşanmamasının söz konusu olmadığını, bunu söyleyenlerin kendilerini kandırdığını dile getiren Bahçeli, Türkeş’in oy bazında Ak Parti’ye de bir katkısınn olmayacağını değerlendirdi.

YORUMLAR 21
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsan nankördür hançerler hançerler,sonunda edepsizce hançerlendik der edepsizce...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    damdan atla bahçeli ülkücülüğü bitirme Planı'nı son anda Yiğit bir ülkücü bozdu eski Başbuğun oğlu yeni Başbuğ Alparslan'ın oğlu Ertuğrul sen bundan sonra ANCA gidersin
    Cevapla
  • Mstf 8 yıl önce Şikayet Et
    3.boğaz köprüsünü ,Dünyanın sayılı büyük havaalanı,2adet Nükleer enerji santrali,deniz altından metrobüs ve otoyol,Marmara Denizi'nin üzerine yapılan devasa köprü ve otoyollar,kanal İstanbul ve saymakla bitirilmiyecek hizmetleri yapanları asıl kim hançerliyor.
    Cevapla
  • emine 8 yıl önce Şikayet Et
    Belki aklın başına gelir.İşin ciddiyetini bir türlü anlayamadın.Tuğrul bey uyandırmış bari olsa mhplileri
    Cevapla
  • Şenol 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli : Sinan örgün Yusuf hallaç Meral Akşener Tuğrul Türkeş Sırada kim var sen MHP başindan gidersen inan MHP 25 oy oranını geçer MHP ruh bırakmadın ...1 kasımdan sonra oy oranın düşerse istifa et Kim gelirse gelsin MHP oy patla masi yaşar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı