Bahçeli'den açıklama: Bak sayın Davutoğlu...

Yeni kabine açıklamasının hemen ardından twitter'dan açıklama yapan Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'na seslendi.

Bahçeli'den açıklama: Bak sayın Davutoğlu...
Bahçeli'den açıklama: Bak sayın Davutoğlu...
GİRİŞ 29.08.2015 01:28 GÜNCELLEME 29.08.2015 09:46
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kabineyi açıklamasının hemen ardından twitter'dan çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başbakan Davutoğlu'nun kendisine dönük “Ne istiyorsun mübarek? Ne istiyorsun Allah aşkına?” sözlerine yanıt veren Bahçeli sert ifadeleri ile dikkat çekti. "Bak Sayın Davutoğlu" diyerek söze başlayan Bahçeli "Aslında ne istediğimizi sağır sultan bile duydu da, bir tek Davutoğlu ve dedikoducu çevresi anlamadı, anlayamadı, anlamak istemedi." dedi.

Bahçeli, "Biz 17-25 Aralık çerçevesinde; hırsızların mahkemeye çıkarılmasını, rüşvetçilerin yakasından tutulmasını istiyoruz; anladın mı? Biz PKK’ya silah ve mühimmat sağlayan,bölünmeyi kurgulayan, mahvımızı projelendiren çözülme sürecinin çürümeye terkini istiyoruz, anladın mı? Biz saraydaki 17-25 rumuzlu şahsın Türkiye’yi yıkıma ve Türk milletini yok oluşa sürüklemesine itiraz ediyoruz, anladın mı? Biz Anayasa ve yasa üstünlüğünün herkesi kapsayacak derinlikte derhal temin ve takviye edilmesini istiyoruz, anladın mı? Biz mağdur milyonların helal kazancının haramzadelerin kursağından söke söke çıkarılmasını istiyoruz, anladın mı? Biz Türklüğe idam fermanı yazan, milliyetçiliğe haçlı gözlüğüyle bakan hainlere devlet umurunun cesurca gösterilmesini istiyoruz,anladın mı?" dedi.

YORUMLAR 214
  • Alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    Sende bak sayın Bahçeli madem siyaseti ülkeyi yönetmek için yapıyorsun o zaman yeri geldiğinde gereğini yapacaksın yapmiyorsan o zaman büyük sıkıntı var demektir. O zaman senin siyasende milliyetçiliğinde sorgulanır. Sana sorarlar ulkeyi kime bıraktığını. Zor zamanda nerede olduğunu.
    Cevapla
  • Anti MHP 8 yıl önce Şikayet Et
    Artık kimse sizi ciddeye almıyor herkes gerçek yuzunuzun farkında degismeniz lazım. İlk klarakta el opturmeyi bırakarak başlayın değişmeye Pek sanmıyorum ama... Siz anladinizmi ?
    Cevapla
  • Osman oğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Türkeş doğruya doğru, eğriye eğri derdi. Allah rahmet eylesin. Şimdi MHPde doğru nerede, eğri nerede bilen varmı? Varsa bile sesini çıkaramıyor. Çıkarana da hain deniliyor.
    Cevapla
  • sukru 8 yıl önce Şikayet Et
    bahceli sen ıki bayramda konuşacaksın.ondada ancak bisküvıt dıyeceksin.cunkı başka bırseydersen şasıriyorsun onu temızlemek ıcın alo omo lazim
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu birilerinin istediği koalisyon değildi, taban istemişti. 1 Kasım gecesi ozellikle Erzurum, Kayseri, Aksaray, Sivas, Yozgat gibi Orta Anadolu'dan gelecek mhp oylarını merak ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar