Baybatur AK Parti'den adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 26. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Baybatur AK Parti'den adaylık başvurusunu yaptı
Baybatur AK Parti'den adaylık başvurusunu yaptı
GİRİŞ 02.09.2015 08:31 GÜNCELLEME 02.09.2015 08:31

AK Parti Manisa İl Başkanlığına yapılan yapılan başvurusu da, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Berk Mersinli, Abdullah Polat, Dilşat Ulaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, Yunusemre ilçe Başkanı Zafer İkinci, Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, İl Yönetim kurulu üyeleri Salih Fulcun ve Mehmet Özer'de katıldı.


MUHALAFETİN OLUMSUZ TUTUMU HÜKÜMET KURULMASINA ENGEL OLDU

Muhalefet partilerinin olumsuz yaklaşımlarından dolayı hükumetin kurulamadığını ve erken seçime gidilmek zorunda kalındığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur;"1 Kasım genel seçimlerinde 26. Dönem Milletvekilliği için bugün İl başkanlığımıza müracaatımızı gerçekleştirdik. Gönül isterdi ki ülkemiz bir erken seçime gitmeksizin sağlıklı bir hükumet kurularak 4 yıllık dönemde milletimize hizmet edecek bir dönem olsun. Fakat muhalefet partilerin olumsuz ve ülkemizde yaşanmaya başlayan sıkıntılı dönem bir tekrar seçimi gerekli kılmıştır."dedi.

HEDEFİMİZ ÜLKEMİZİN REFAH VE DEMOKRASİ SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK

Türkiye'nin refahını ve demokrasi seviyesini yükseltme hedeflerinin olduğunu söyleyen Baybatur;"Biz istiyoruz ki bu seçimler, bundan önceki 3 genel seçimde olduğu gibi ülkemizin refahını artıracak demokrasi seviyesini yükseltecek geleceğe hazırlayacak bir sonuç çıksın. Bu bağlamda İl Başkanlığımıza ve Teşkilatımıza evraklarımızı teslim ediyoruz. İlgi ve alakalarından dolayı tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!