Parti binasına sekizinci kumar operasyonu

Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığına düzenlenen iki ayrı operasyonda, kumar oynayan 150 kişiye 208'er lira ceza uygulandı.

Parti binasına sekizinci kumar operasyonu
Parti binasına sekizinci kumar operasyonu
GİRİŞ 02.09.2015 11:10 GÜNCELLEME 02.09.2015 11:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığına düzenlenen iki ayrı operasyonda, kumar oynadığı iddia edilen 150 kişiye 208'er lira ceza uygulandı, yer sağladıkları öne sürülen 13 kişiye ise adli işlem yapıldı.

TOMBALAYLA KUMAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce 6 kez operasyon düzenledikleri merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'ndeki iş merkezinde bulunan parti binasında tombala çekilişiyle kumar oynatılmaya devam edildiğini tespit etti.

Binaya farklı tarihlerde iki ayrı operasyon düzenleyen ekipler, binada yaptıkları aramalarda tombala kartları, çekiliş topları ve bazı elektronik cihazlar ele geçirdi.

208'ER LİRA CEZA KESİLDİ

Kameralar tarafından kaydedilen operasyonlarda, "kumar oynanması için yer sağlamak" suçundan 13 kişiye adli işlem yapılırken, kumar oynadığı iddia edilen 150 kişiye 208'er lira ceza uygulandı.

Güven Partisi ve Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Başkanlığı ile Çukurova Eğlence Konaklama-İş Sendikası olarak da kullanılan aynı binaya kumar oynatıldığı iddiasıyla daha önce de birçok kez operasyon düzenlenmişti.

YORUMLAR 3
  • turgay 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar seçime hazırlanıyor...
    Cevapla
  • Fadil 8 yıl önce Şikayet Et
    Alimin fikri neyse zikride odur.
    Cevapla
  • ALİİHSAN 8 yıl önce Şikayet Et
    bence chp den daha faydalı bir parti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor