İhsan Özkes'ten bomba itiraf!

CHP'den istifa ederek bağımsız milletvekili olan emekli müftü İhsan Özkes, itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

İhsan Özkes'ten bomba itiraf!
İhsan Özkes'ten bomba itiraf!
GİRİŞ 03.09.2015 16:32 GÜNCELLEME 03.09.2015 16:38
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İhsan Özkes Tayyip Erdoğan düşmanlığını kuranlar, yapanlar arasında kendisinin de olduğunu belirterek  "Tayyip Erdoğan düşmanlığını kuranlar, yapanlar, Tayyip Erdoğan'a ve Saray'a, külliyeye karşı bu düşmanlığın alt yapısını kurarken onun dini referansını da motive eden kişi bendim. Bu bir itiraf." diyen Özkes, "Ben içimdekini söylüyorum. O günkü tarihle, "Bugün Hz. Muhammed yaşasaydı Saray'a gitmezdi. Çünkü orada israf var. İsraf haramdır" diyorum, bunu dedim. Bunu derken o gün bana, bugün peygamber sevdalısı gözükenler bana o gün demediler ki bir dakika ya Özkes, sayın vekil sen neden siyasete Hz. Muhammed'i karıştırıyorsun demediler. Ne yaptılar bana, şakşakladılar o gün. O gün methediyorlardı, bugün bana hücum eden gazetelerin köşe yazarları varsa da İhsan Özkes, yoksa da İhsan Özkes diyorlardı." şeklinde gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.
 

YORUMLAR 62
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    ak partiye geçmemelisin, ak parti de sizi almamalı.
    Cevapla
  • Serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss sus
    Cevapla
  • Gakgoş 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adamları vereceksim en fazla düz memur getir götür işleri yapacak, konuşmak ta yasak. Böyle adamlar nasıl meclise gidiyor aklım almıyor arkadaş. Ne kalitesiz ve seviyesiz bir siyasi profilimiz var bizim.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    şecaat arz ederken sirkatin söyler lafı büyük laf, tam da bu müftü eskisi için söylenmiş sanki. CHP yi itiraf ediyorum diye kendi haysiyetsizliğini itiraf ediyor farkında değil.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    ihsan özkes emekli müftü hocaların üstü. vay be! unutma ihsan hocaların çoğu cehennemliktir bunu ben demiyorum inandığın inandığımız din diyor! bakalım ihsan sen ahirette nereye gideceksin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor