Fahri Ustaoğlu aday adaylığını açıkladı

30 yıldır Uluslararası arenada Türk markalarını tanıtan Fahri Ustaoğlu, AK Parti'den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Fahri Ustaoğlu aday adaylığını açıkladı
Fahri Ustaoğlu aday adaylığını açıkladı
GİRİŞ 03.09.2015 17:40 GÜNCELLEME 03.09.2015 17:40

30 yıldır Uluslararası arenada Türk markalarının tanıtımı ,Pazar paylarının gelişimi , Türk markasının itibarının ve adının yaygınlaşması için çalışmalar yapan Fahri Ustaoğlu,2 Eylül de   basın toplantısıyla  26.dönem Milletvekili aday adaylığı başvurusunu  Ak parti Bartın İl Teşkilatında yaptı.

Basın toplantısında , Bartın Akparti İl Başkanı Hüseyin Manav ,Kadın kolları başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Bayrak ,teşkilat mensuplarımız ve Bartınlı hemşerilerimiz  hazır bulundu.

Nisan ayında Londra Soutwark Belediye Başkanı Sunil Chopra’yı Türkiye ye davet ederek Amasra Belediyesiyle kardeş belediye protokolünü hazırlanmasına katkı sağlayan Fahri Ustaoğlu ,Bartın’ın dünyada örnek turizm alanlarından biri olması için çalışmalar yapacağını  bildirdi.

FAHRİ USTAOĞLU KİMDİR?

1961 Bartın Ulus doğumlu. Okula Kumluca İlkokulunda başlayan Ustaoğlu, Çayırhan ilköğretim okulunu bitirerek Çayırhan ortaokulu bitirdi. Beypazarı lisesinde eğitim hayatına devam etti. Gazi üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinden mezun oldu. 1980 yılında Tarım Bakanlığı Zirai Mücadele İlaç ve Aletleri Araştırma Enstitüsü’nde memur olarak çalıştı. 1986 yılında gazeteciliğe başladı. Türkiye gazetesi başta olmak üzere çeşitli gazete ve dergilerde yöneticilik yaptı. 1988 yılında rahmetli Adnan Kahveci’nin enformasyon desteğiyle Tüketici Dergisini yayınlayarak Türkiye’deki tüketici hareketini başlatmış oldu. Radyo ve televizyon programları hazırladı. Sanayi ve ticaret bakanlığı, TSE ve çeşitli sivil toplum örgütlerinden ödüller aldı.

Yurtiçi ve yurtdışında Tüketicinin korunması, bilinçlenmesi için uluslararası toplantılara ev sahipliği yapmaktadır. Bu toplantılar vesilesiyle dünyanın birçok ülkesini ziyaret ederek o ülkelerin liderleriyle tanışma fırsatı bulup Türkiye’ye davet etmiştir. Lobicilik faaliyetlerine Uluslararası Diplomatlar Birliğinde devam etmektedir. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama