Gündoğdu: Milletimiz oyunun farkında

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, "1 Kasım sonrası kaos ve kargaşa bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız" dedi.

Gündoğdu: Milletimiz oyunun farkında
Gündoğdu: Milletimiz oyunun farkında
GİRİŞ 28.09.2015 12:46 GÜNCELLEME 28.09.2015 12:46

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, ‘’Ülkemiz 7 Haziran seçimlerinde tek başına bir iktidar çıkmamasının sıkıntılarını çekiyor.1 Kasım seçimlerinde Ak Partiyi yeniden tek başına iktidar yapacağız ve ülkemize, insanımıza rahat bir nefes aldıracağız’’  dedi.

"MİLLET OYUNUN FARKINDA"

Partisinin teşkilatları ve bölge halkı ile bayramlaşmak için Ordu merkez dahil tüm ilçelerde hızlı ve hummalı çalışmalar sürdüren AK Parti Ordu milletvekili adayı Metin Gündoğdu, Ünye, Fatsa, Altınordu, Gülyalı, Kabadüz, Ulubey, Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Korgan, Kumru, Mesudiye, Gölköy, Gürgentepe, Çamaş  İlçelerinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda şunları söyledi:

‘’Ülkemiz 7 Haziran  seçimlerinden sonraki süreçte sıkıntılı günler yaşıyor. Bu seçimlerde milletimiz hiçbir partiye tek başına hükümet kuracak gücü vermedi, ama AK Partimizi yine açık ara farkla 1. yaptı. Milletimiz verdiği mesajla AK Parti'nin içinde bulunacağı bir koalisyonu işaret etti. Yani AK Parti'siz bir hükümet kurmak mümkün değildi. Buna rağmen  muhalefet partilerinin anlamsız ve son derece tutarsız davranışları yüzünden hükümet kurulamadı. Bunun neticesinde ülkemiz şimdi yeniden seçime gidiyor. Biz AK Parti olarak milletimizin 7 Haziran’da verdiği mesajı saygıyla karşıladık, doğru algıladık, konuyu  yetkili kurullarımızda enine boyuna tartıştık ve gereken tedbirleri aldık.

Şimdi hedefimiz bu seçimlerde Allah'ın izniyle ve halkımız desteğiyle partimizi yeniden tek başına iktidara taşıyacağız, kaos ve kargaşa bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Bu seçimlerin ülkemiz için çok çok önemli olduğunu biliyor ve bu bilinçle durmaksızın gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan yoğun ilgi görüyoruz. Onların kararlı ve fedakar davranışları bizlere daha da güç veriyor ve daha çok çalışmamız için kamçılıyor.’’

"SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI EN İYİ BİLEN PARTİYİZ"

Ziyaretleri sırasında yöre insanının dile getirdiği sorunların başında işsizlik, su ve yol problemi olduğunu belirten Gündoğdu bu konulara ilişkin olarak da şunları belirtti:

 "Ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını en iyi bilen parti AK Parti ve onun tecrübeli kadrolarıdır. İşsizlik sadece bölgemizin değil ülkemizin en büyük sorunudur. Pastayı büyütmeden, yatırımları hızlandırmadan yani ülkemizi kalkındırmadan işsizliği önleyemeyiz. Onun için tüm gayretimiz bölgemizin ve ülkemizin hızla kalkındırılması yönündedir. İşsizliğin ortadan kalkması için istikrar mecburidir. İçme suyu ve yol sorunun çözümü bölgemizin coğrafi yapısı gereği uzun zaman almaktadır. Bu konuda  Büyükşehir Belediyemiz ve diğer yetkili kurumlarımız yaptıkları  plan doğrultusunda öncelik sırasına göre çalışmalarını hızla sürdürmektedir. Yeni kurulan Büyükşehir belediyeleri arasında en başarılı çalışmaların Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirildiğinden emin olabilirsiniz.’’

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti