Kıl payı kaybedilen illere özel strateji

CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, 1 Kasım için alışılmışın dışında bir seçim stratejisi izleyecek.

Kıl payı kaybedilen illere özel strateji
Kıl payı kaybedilen illere özel strateji
GİRİŞ 03.10.2015 06:36 GÜNCELLEME 03.10.2015 06:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Seçim bildirgesini hafta içinde açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Mersin’de düzenleyeceği mitingle seçim maratonu için düğmeye basacak.

Habertürk’ün kulislerden edindiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu, 1 Kasım için alışılmışın dışında bir seçim stratejisi izleyecek. Partisinin milletvekili sayısını artırabileceği illere ağırlık verecek olan CHP Lideri, 1 Kasım’a kadar 30 ilde miting yapmayı planlıyor.


Kılıçdaroğlu, mitinglerine bugün Mersin’de start verecek. Yarın Antalya’da, pazartesi ise Zonguldak’ta ilçe ziyaretlerinde bulunacak. 3 ilin ortak özelliği, CHP’nin oy artışı yaşayabileceği ve “+1 milletvekili” çıkarabileceği seçim bölgeleri olması.
 

‘DOĞRUDAN TEMAS’
 
CHP Lideri, mitinglere 7 Haziran’da olduğu gibi yine kiralanan özel uçakla gidecek. Ancak bu seçimde “doğrudan temas” ziyaretlerine ağırlık verileceği için Kılıçdaroğlu, özellikle birbirine yakın illeri ve Ankara’ya yakın noktaları ziyaretinde seçim otobüsünü kullanacak.
 
POLEMİĞE GİRMEYECEK
 

Kılıçdaroğlu’nun, kampanya sürecinde zorunlu kalmadıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eleştirilerine yanıt vermeyeceği öğrenildi. CHP Lideri’nin, milletvekili adaylarına da “Halk, kavgadan, kutuplaşmadan bıktı. Zorunlu olmadıkça diğer partilerin adaylarıyla polemiğe girmeyin” uyarısı yaptığı belirtildi.
 

YORUMLAR 3
  • mecnun 8 yıl önce Şikayet Et
    kk git yav ülkemden git.
    Cevapla
  • lomay55 8 yıl önce Şikayet Et
    İmansızlara oy yok.
    Cevapla
  • ezo 8 yıl önce Şikayet Et
    sana oy yok,din düşmanlarına oy ölene dek yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü