CHP Kocaeli İl Başkanı istifa etti!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva, görevinden istifa etti.

CHP Kocaeli İl Başkanı istifa etti!
CHP Kocaeli İl Başkanı istifa etti!
GİRİŞ 03.10.2015 14:03 GÜNCELLEME 03.10.2015 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva, görevinden istifa etti. Altunyuva, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım milletvekilliği seçimi için parti olarak Kocaeli'den en az 5 milletvekili çıkarma hedefi koyduklarını söyledi.

"Yeni bir yapılanmaya ihtiyaç var"

Bu hedefe ulaşmak için bazı sıkıntılar yaşadığını ifade eden Altunyuva, "Ben de partinin bu sıkıntıları aşması konusunda hedefime ulaşamadım. O nedenle genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Yeni bir yapılanmaya ihtiyaç olduğunu ve nöbet değişimi gerektiğini ilettim. Genel Başkan da anlayışla karşıladı. Partinin bu seçimde hedeflerine ulaşması için almış olduğum bir karar. 5 milletvekili hedefimiz, hem 7 Haziran hem de 1 Kasım için geçerliydi" diye konuştu.

Altunyuva, yeni il başkanı atanması konusunda gerekli çalışmanın parti organlarınca yapılacağını kaydetti.

YORUMLAR 1
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    hedefe ulaşamazsınız çünkü rotadan zıvanadan çıktınız Atatürk ün ilke ve inkılaplarını rehberliğini bıraktınız kendinize teröristleri vatan millet düşmanlarını vs rehber edindiniz dost edindiniz yazıklar olsun size dünya menfaatleri sizin gözünüzü kör etmiş kulağınızı sağar kalbinizi de karartmış siz artık kolay kolay doğru yolu bulamazsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."