Gündoğdu: Bir olalım oyunu bozalım

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, "ülkemizin sorunları ancak güçlü tek başına iktidarla çözülür’’ dedi ve ekledi:

Gündoğdu: Bir olalım oyunu bozalım
Gündoğdu: Bir olalım oyunu bozalım
GİRİŞ 04.10.2015 12:13 GÜNCELLEME 04.10.2015 12:13

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu; ’’7 Haziran seçimlerinde milletimizin ülkemize ve partimize verdiği mesajı doğru okuduk ve bu mesaj doğrultusunda gerekli önlemleri aldık. Şimdi yeniden ilk günkü heyecanla Haydi Bismillah diyerek yola çıktık ve bu yolda gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz tek başına güçlü bir iktidar çıkarmaktır.’’  dedi.

"1 Kasım’da yeniden iktidar"

Sorunların çözümüne ilişkin olarak AK Partinin çözüm reçetelerini anlatan Gündoğdu, yaşanılan belirsizlik ortamı yüzünden halkımızın karamsarlık içinde olduğunu ve 1 Kasımda yeniden AK Parti’yi güçlü bir şekilde iktidar yapmak istediğini belirtti.

Çevre yolu, dere yolu, raylı taşıma sistemi, yaylaların teleferikle birbirine bağlanması gibi Ordu’nun sosyo-ekonomik yapısına ve turizmine büyük katkılar sağlayacak olan dev projelerin bir an önce tamamlanıp halkımızın hizmetine sunulabilmesi için, Ordu’dan Ankara’ya güçlü gitmeleri gerektiğini belirten GÜNDOĞDU konuşmasına şunları belirtti:

"Bir olursak oyunu bozarız"

‘’Halkımızla birebir temas halindeyiz Ordu’daki gözlemimiz Türkiye genelindeki durumla hemen hemen örtüşüyor. Gerek Ordu’da gerekse Türkiye genelinde yapılan anketlerde yine açık ara öndeyiz ve yine birinci Partiyiz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozacağız. Türkiye’nin ayaklarına pranga vurmak isteyen ve yine IMF’ye muhtaç hale getirmeye çalışan  dış güçler ile onların yurt içindeki uzantıları boş durmuyor. Yaptıkları yalan yanlış haber ve yayınlarla, akıl almaz karalama kampanyalarıyla Türkiyemizi tökezletmek istiyorlar. Barajlara, otoyollara, köprülere, havalimanlarına, fabrikalara karşı çıkmalarının altında hep bu düşmanca tutumlar yatmaktadır. Tarih boyunca Türkiyemiz ve milletimiz hep sömürgeci güçlerin hedefinde olmuştur ve şimdide aynı durum devam etmektedir. Çünkü bu coğrafyada tüm saldırılara rağmen ayakta kalabilen ve lider olma yolunda ilerleyen tek güçlü ülke Türkiyedir. Orta Doğu coğrafyasına yeniden şekil vermek isteyen şer güçlerin  önündeki yegane engel biziz. Bunun için tüm Türkiye düşmanları ele ele verip söz birliği etmişcesine ülkemize saldırıyorlar. Bütün bunları engellemenin yolu tüm farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak birlik ve beraberlik içinde yürümektir. Siyasi kanaatlerimiz ve sorunlarımıza bakış açılarımız farklı olsa da hep birlikte büyük ve kalkınmış bir Türkiye hedefinde olmalıyız. Ayrıntılara takılıp kalırsak, farklılıklarımızı öne çıkarırsak, biz değil ben dersek büyük resmi göremeyiz ve düşmanların oyunlarını bozamayız. Ordu’nun, bölgemizin ve ülkemizin sorunları ancak güçlü tek başına iktidarla çözülür. Buna en yakın parti de hiç şüphesiz AK Partidir.’’

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor