Canikli: Daha zengin Türkiye için çalışıyoruz

62.Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapan Nurettin Canikli Giresun'da seçmenle buluştu. Canikli, partisinin vaatlerini anlattı

Canikli: Daha zengin Türkiye için çalışıyoruz
Canikli: Daha zengin Türkiye için çalışıyoruz
GİRİŞ 06.10.2015 11:09 GÜNCELLEME 06.10.2015 11:09

62. Hükümet'te Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yapan Nurettin Canikli ve diğer 3 aday seçim bölgesi Giresun'da aday tanıtım toplantısına katıldı. 

1 Kasım 2015’te yapılacak seçim çalışmalarına ‘Haydi Bismillah’ diyerek başlayan AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Nurettin Canikli, 19 Eylül Spor Salonu’nda Giresunlu hemşehrileriyle buluştu. 

Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Canikli: “Birileri bu kadim yürüyüşün önünü terör ile kesmek istiyorsa hiç boşuna uğraşmasın, bu millet kahraman bir millettir. Milletimizle uğraşamaya gücünüz yetmez.” dedi.

Canikli, konuşmasında şunları söyledi: “Bize hedef gösterecek tek bir güç vardır; o da milletimizdir. Bu millet, bu güzel topraklarda hep birlikte ebediyete kadar özgürce ve kardeşçe yaşayacaktır. Hiç kimsenin bundan zerre kadar kuşkusu duymasın!

Türkiye 14 Yılda Yeniden İnşa Edildi

AK Parti’nin iktidarda olduğu süre boyunca Türkiye’ye sayısız hizmet getirdiğini anlatan Nurettin Canikli, Giresun halkına şöyle seslendi: “Bundan 14 yıl önce Türkiye’de askeri ücretle çalışan bir işçinin maaşı 184 liraydı. Halkımız hiç hak etmediği halde sürekli bir kavga ortamının içerisindeydi. Bugün Türkiye 2002 yılına göre çok değişti. 2002’de işimiz kolaydı. O dönemki beklentiler daha mütevaziydi. Bir düşünün değerli hemşehrilerim, o zamanlar Giresun’un gündeminde havaalanı bile yoktu. İnsanların hayalinden böyle bir proje bile geçmiyordu.”

Ekonomik Büyüme İstikrar ile Gelecek

Giresun halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Canikli son olarak şunları söyledi: “Türkiye’de 2002 yılında 1 milyon 600 bin üniversite öğrencisi varken 2015 yılı itibari ile bu sayı 6 milyonu geçmiştir. 2002 yılından bugüne Türkiye üç kat zenginleşmiştir. Artık bu hedefler bize yetmiyor. Asıl hedefler milletimizin ekonomik olarak daha büyük refah seviyesine ulaşmasıdır. Yeni dönemde, ekonomik büyümemiz istikrar ile daha da artacaktır. 1 Kasım’dan sonra daha özgür ve daha zengin bir Türkiye için çalışıyor olacağız.

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havaalanı Ordu-Giresun Havalimanı’nda büyük bir coşku ile karşılanan Nurettin Canikli, Giresunlu hemşerileriyle hasret de giderdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı