'Terörle mücadelede en kararlı dönem'

Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Metin Gündoğdu "Bu dönem ne 1992'ye ne de 1999'a benzer. Terör belasından en kısa sürede kurtulacağız" dedi.

'Terörle mücadelede en kararlı dönem'
'Terörle mücadelede en kararlı dönem'
GİRİŞ 07.10.2015 12:12 GÜNCELLEME 07.10.2015 12:12

Memur-Sen Konfederasyonu Ordu Şubesi'ni ziyaret eden, Ordu Milletvekili Aday Metin Gündoğdu son zamanlarda artan terör olaylarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin "başıboş" kalacağını zannedenlerin bir anda harekete geçtiğini belirten Metin Gündoğdu,  "Son zamanlarda ciğerimiz çok yandı. Askerlerimizi ve birliğimizi hedef alan hainler, sahiplerinden aldıkları emirlerle harekete geçti. Şu an bölgede ciddi bir mücadele veriliyor. Bu mücadele sadece silahla değil, çiftçimiz, doktorumuz, öğretmeniniz, STK'larımız, iş adamlarımız ciddi bir kararlılık içinde. O bölgede ciddi manada mücadele veren arkadaşlarımız var. Tüm milletimiz bu mücadeleden geri kalmayanlara minnettardır." diye konuştu.

"Türkiye düşmanları şunu çok iyi bilsin bu benim eski dönem değil. Bu dönem, terörün 1992, 1999'da "bitirildi" denip de tekrar geri döndüğü dönem değil." diyen Metin Gündoğdu, toplumun ve devletin büyük bir kararlılıkla terörü bitirmek için harekete geçtiğini belirterek  "Vatandaşıyla, askeriyle, polisiyle hükümetiyle ve Cumhurbaşkanıyla çok ciddi bir şekilde PKK terör örgütünün üzerine gidilen bir dönem. Uçaklarımız her gün tepelerinde. Kimse endişeye kapılmasın bu süreç neticesinde hain örgüt Türkiye'nin gündeminden çıkartılacak. Hiç kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Bu ülkenin geleceğini ipotek altına almaya çalışan, dış güçlerin uzantısı olan PKK terör örgütü hain amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu örgüt, aynı bayrağın altında bir ve beraber yaşayan Kürt, Türk, Laz, Çerkes kardeşlerimizle hiç bir ilgisi olmayan, İsrail'in, Amerika'nın ve Avrupa'nın taşeron bir örgütüdür. Bu ülkenin içerisinde huzursuzluk çıkartmak, bizi birbirimize düşürmek için elinden gelen hainlikleri yapan bu örgüt ile sonuna kadar mücadele edilecektir. Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizde gerekli temizlik yapılarak oradaki kardeşlerimizin huzuru temin edilecektir. Bu dönemi eski dönemler ile karıştırılmamalı." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri