Demirtaş'ın laf geçiremediği infaz timi var!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Demirtaş’ın gündeme getirdiği infaz timi iddialarına aynı sertlikte cevap verdi.

Demirtaş'ın laf geçiremediği infaz timi var!
Demirtaş'ın laf geçiremediği infaz timi var!
GİRİŞ 08.10.2015 15:37 GÜNCELLEME 08.10.2015 15:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Seçim çalışması kapsamında basın ziyaretlerinde bulunan Galip Ensarioğlu, Doğan Haber Ajansı (DHA) Diyarbakır Bürosunu ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Ensarioğlu, seçim çalışmaları sırasında ne kendisinin ne de arkadaşlarının hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını söyledi.

Ensarioğlu, şöyle dedi:

"Şu ana kadar 17 ilçenin 12’sini gezdik. Her köy, belde, mahalleyi geziyoruz. Herkese ulaşıyoruz. Her yeri dolaşıyoruz, dolaşmaya da devam edeceğiz. Siyaset korkakların işi değil. Biz zaten bu yaşananları düzeltmek için, bu yaşananlar olmasın diye bunun çözümüne talibiz. Onun için varız. Onun için siyaset yapıyoruz. Öyle birilerinin dediği gibi ’Ak Parti Diyarbakır’dan silindi’ falan ’sadece devlet karakollardan ibarettir’ gibi lafını 1 Kasım akşamı ben kendilerine hatırlatacağım. Diyarbakır’da Ak Parti’nin ne olduğunu, Diyarbakır’da Ak Parti’nin nerelerden oy aldığını, ne kadar oy aldığını var olup olmadığını 1 Kasım’da hatırlatacağız kendilerine."

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, bölgede Ankara’ya bağlı çalışan ’infaz timi’ olduğu açıklaması hatırlatılınca Ensarioğlu, şunları söyledi:

"Doğrudur. Ben katılıyorum Selahattin Bey’e. Böyle bir infaz timi var. Gece polisi yatağında kafasına kurşun sıkan, trafik polisini davet edip olay var diye pusu kuran, eşiyle, kızıyla evinden çıkan, aracıyla giden insanları infaz eden bir infaz timi var. Ve bu infaz timlerine Selahattin Demirtaş ve Kandil laf geçiremiyor. Doğrudur dediklerine katılıyorum. Ama devletin bünyesinde devletin laf geçiremediği infaz timi yoktur. Asla böyle bir şeye müsaade etmeyiz. Öyle hiç heveslenmesinler Türkiye 90’lara geri dönmeyecek ama devlet içine kümelenmiş, bugün onlarla işbirliği yapan paralelcileri de bir bir ortaya çıkarıp hesabını soracağız."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrıkler sayın ensaroğlu kendini bilmez capulcuya hadini bildırdı ız. Adam gibi adamsınız ALLAH yardımcınız olsun Durmak yok yolladevam
    Cevapla
  • Recep Aypek 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • diyarbekirli genco 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Galip bey, diyarbakırlılar olarak uyandık artık! Oylarımız AK
    Cevapla
  • kafkas kartalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Garip Ensarioğlu seninle kürtler olarak grur duyuyoruz, cesur duruşun cani gönülden ülkemize bayrağımza katkı sağladığın için, Diyarbakırı karış karış gezip gerçekleri anlattığın için Rabbim yar ve yardımcın olsun DİYARBAKIR patlama yapacak herkes hatasını anladı, bu kominist sol zihinli pkk yanlılarından kurtulma zamanııı kahrolsun hdpkk
    Cevapla
  • NECDET 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın ensarioğlu helal olsun 1 kasımda diyarbakırda nasıl olduğumuzu silho görecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!