"Çatışmaları geçici de olsa..."

Seçim önceleri ağız değiştiren Demirtaş yine skandal bir açıklamada bulundu.

"Çatışmaları geçici de olsa..."
"Çatışmaları geçici de olsa..."
GİRİŞ 09.10.2015 15:11 GÜNCELLEME 09.10.2015 15:52
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Geçici de olsa çatışmaları durdurabilsek ve sonra kalıcı bir barışa doğru etkili bir siyaset üretebilsek, bu ülkemiz için en büyük kazançtır” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bayrampaşa’da bulunan İstanbul Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Sabah saatlerinde hale gelen Demirtaş, esnafın sorunlarını dinledi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, 15 Ekim’de ateşkes ilan edileceğine dair çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, “Bir an önce ölümlerin ve çatışmaların durması için çaba sarf ediyoruz. Partimizin bütün imkanlarını, bütün gücünü silahların susması doğrultusunda kullandık. İnşallah yakın zamanda da belli bir netice alırız, diye ümit ediyorum. Elimizde somut bir bilgi, somut bir veri yok. Fakat çalışmalarımızı getirdiğimiz nokta umutlu olmamızı gerektiriyor. Barışa dair hiç kimsenin umudunu yitirmemesi lazım. Bu kadar insan her gün canını verirken, biz hiçbir şey olmamış gibi işimize bakamayız. En azından geçici de olsa çatışmaları durdurabilsek ve sonra kalıcı bir barışa doğru etkili bir siyaset üretebilsek, bu ülkemiz için en büyük kazançtır. İnşallah önümüzdeki günlerde gelişmelere olur diye ümit ediyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • diyarbakır 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman silahları göm de gel.
    Cevapla
  • Mustafa TOPAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Münafıklara asla inanılmaz, güvenilmez. Allah güvenmez kulu niye güvensin ki?
    Cevapla
  • siirtli 8 yıl önce Şikayet Et
    yalanci ikiyüzlü hain
    Cevapla
  • Beto 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu "ÜLKE" senin olamaz cünkü sen elikanli bir HDPKK'lisin! Yine güvercin olmaya basladi...Oglum senin kanadin kirik aynen ruhun gibi.Senin yerin Türkiye degil senin yerin Kardesinin kaldigi yer..DEFOL be!!
    Cevapla
  • MIRAY 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bunlarin anlasmaya gidilse dahi rahat durucaklarini sanmiyorum bunlar azla yetinmez herzaman daha fazlasini ister adim adim hayin planlari vardir bunlarin kimse kanmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor