Şahin: Kılıçdaroğlu sorumlu davrandı ama...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Başbakan'ın CHP ve MHP liderleri ile görüşme talebinde bulunmasına verilen yanıtları değerlendirdi.

Şahin: Kılıçdaroğlu sorumlu davrandı ama...
Şahin: Kılıçdaroğlu sorumlu davrandı ama...
GİRİŞ 12.10.2015 17:55 GÜNCELLEME 12.10.2015 17:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun CHP ve  MHP liderleri ile terör konusundaki görüşme talebinde bulunmasına verilen yanıtları değerlendiren Şahin, "Kılıçdaroğlu sorumlu davrandı. Ama bir sözünü eleştirdim. Terör sorununu çözecek olan partinin CHP demesi partizanca bir yaklaşım. Parti çıkarları için kullanmaktadır. Yadırgadım. Siyasi partiler, böylesine menfur bir saldırıda bir ve beraber olmalıydı. Sayın Bahçeli bunu yapmadı. MHP tabanında bir çok arkadaşımız bu tavırdan dolayı son derece rahatsızdır. Cevap göndermişler. "Bizim hayır dememize alışmıştır yadırgamıştır" şeklindeki bir açıklama olabilir mi?" diyerek tepki gösterdi.

"TERÖR ÖRGÜTÜ SİYASİ AKIŞI ETKİLEDİM DER"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in cuma gününe kadar mitingleri askıya aldıkları yönündeki açıklamalarını değerlendirmesi istenen Şahin, "Terör örgütü siyasi akışı etkiledim der. Onlara pirim vermememiz gerekir. Güvenlik önlemi alınarak siyasi partiler, siyasi programlarını uygulamalı" dedi. 

"DEMİRTAŞ'IN AÇIKLAMASI SORUMSUZ BİR DAVRANIŞ"

Şahin, "Demirtaş'ın bu açıklaması eylemi gerçekleştiren hangi örgütse, bu örgütün eylemine hizmet etmiştir. Çok talihsiz açıklamalar. Son derece sorumsuz bir davranış" dedi.

"PKK'NIN EYLEMSİZLİK KARARI 'SİLAHLAR ELİMİZDE AMA TETİKLEMEYECEĞİZ' DEMEK"

PKK'nın eylemsizlik kararını değerlendirmesi istenen Şahin, "Silahlar elimizde ama tetiklemeyeceğiz demek. Eylemsizlik içerisinde olabilirsin. Senin bu duruşun bile bir tehdit oluşturuyorsa yapılması gereken neyse o yapılır" dedi. 

YORUMLAR 1
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz uyanık olun... Kılıçdaroğlu yüzünüze güldü diye dost bilip, Bahçeli yüzünüze gülmedi diye düşman mı bellediniz... Kılıçdaroğlu fırsatını bulursa HDP ile birlik olup sokakları hareketlendirecektir.. Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile neyi görüşmek istedi sizce? Suriye'yi çok oyunlu bir şekilde paramparça halde tutan Amerika ile iyi geçiniyor, Esad'a destek veriyor diye Rusya ile kötü mü olacaksınız? Bu kadar saf olmayın...Suriye'yi çok oyunculu Kaos teorisi ile yöneten Amerika, Merkezi Devlet olan Esad'ı güçlendirerek buna son vermeye çalışan Rusya... Allah akıl fikir versin hepimize..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!