O partiden 150 kişi AK Parti'ye katıldı

BBP'nin İzmir eski İl Başkanı, Alperen Ocakları Yalova İl Başkanı'nın da aralarında olduğu 150 kişi Ak Parti'ye katıldı.

O partiden 150 kişi AK Parti'ye katıldı
O partiden 150 kişi AK Parti'ye katıldı
GİRİŞ 25.10.2015 12:59 GÜNCELLEME 25.10.2015 15:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Parti İzmir Eski İl Başkanı Ali Cihangir Ekici ve eski MKYK Üyesi Mustafa Aysal ile Alperen Ocakları Yalova İl Başkanı Kürşat Ayhan ve Manisa İl Başkanı Ercan Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu 150 kişi AK Parti'ye katıldı.

1 Kasım genel seçimine sayılı günler kala, farklı partilerden AK Parti'ye katılımlar artarak devam ediyor. Son olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Buca mitinginin ardından çok sayıda BBP'li yönetici AK Parti saflarına katılarak, Parti rozetlerini taktı. 

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ'Yİ SEÇTİK

Türkiye'nin geleceği için AK Parti saflarına katıldıklarını belirten Büyük Birlik Parti İzmir Eski İl Başkanı Ali Cihangir Ekici, "Ülkemize güç katmak, birliğimizi pekiştirmek ve vatanımız için daha fazla çalışmak adına milli iradenin gerçek temsilcisi olduğunu gördüğümüz AK Parti'ye katıldık" dedi.

Ekici şöyle devam etti:

" Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görmemek elde değil. Bu sebeple hangi partiye gönül verirse versin, ülkemizin bu zor döneminden çıkması için vatanımızı öncelik kabul eden her vatandaşımızın 1 Kasım'da AK Parti saflarında birleşmesi gerekiyor. İşte bu yüzden BBP'ye gönül vermiş tüm kardeşlerimi, Alperen Ocaklarına gönül vermiş ve tek derdi ülkesinin bekası olan tüm yürekli kardeşlerimi de AK Parti'ye davet ediyorum. AK Parti ailesine katıldıklarında onlarda bizim gibi, davalarından kopmadıklarını ve bu davayı gerçekten daha ileriye götürebilecek bir çatının altına girdiklerini görecekler. Böylece Merhum  Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını verdiği bu davaya hizmet etmenin tek yolunun AK Parti olduğunu görecekler. Ve biz nihayet onlar ile İslam sancağını kudretle taşıyan Büyük Türkiye yolunda daha güçlü olacağız. Bizleri AK Parti saflarında birleştiren Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na ve buna vesile olan yıllarca birlikte siyaset yaptığım AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a teşekkür ediyorum."

BBP ve Alperen Ocakları saflarından AK Parti'ye geçen bazı önemli isimler şöyle;

Büyük Birlik Partisi İzmir eski İl Başkanı Ali Cihangir Ekici, BBP eski Meclis Üyesi Cebrail Tümer, BBP eski MKYK Üyesi Mustafa Aysal, Alperen Ocakları İzmir Eski İl Başkanı Yusuf Yavuz, Manisa Alperen Ocakları Başkanı Ercan Çetinkaya ile Yalova Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Ayhan.

YORUMLAR 12
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ümmet te birlik beraberlik Zaman'ı tüm vatan hainlerine inat
    Cevapla
  • mhp li 8 yıl önce Şikayet Et
    tum sag partiler 1kasimda akp ee birlesmeli! ben se yillarca mhp yi destekledim. ama simdi akp zamani! Birlik zamani!
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yalova alperen ocakları eğitim kültür derneği başkanı yazmalıydınız... dernek başkanı...
    Cevapla
  • reis 8 yıl önce Şikayet Et
    Alperenlerin partisi olmaz kim ülkemiz için hayırlı işler yapıyorsa ona destek olur.AKP Bizim düşüncelerimizin çoğunu gerçkleştirmiştir akp ye tam destek.
    Cevapla
  • büyük birlik için 8 yıl önce Şikayet Et
    Hele şükür Alperenler, yönetimdeki trollerden sıyrılıp, Muhsin Başkan Ruhuna dönüş yaptılar. Hep beraber, daha güçlü ve tek başına geleceğiz inşallah-u Teala.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı