Kahraman: Halk da biz de dersimizi aldık

Milli Görüş'ün duayen ismi Ak Parti Milletvekili İsmail Kahraman, yeniden tek başına iktidarı, 7 Haziran’dan iyi ders alınmasına bağladı.

Kahraman: Halk da biz de dersimizi aldık
Kahraman: Halk da biz de dersimizi aldık
GİRİŞ 05.11.2015 07:46 GÜNCELLEME 05.11.2015 07:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili seçilen Kahraman, “Hem halk hem de partiler, bu süreçte iyi bir ders aldı. Girdaba kapılmadık” dedi. 

AK Parti’nin kurulma aşamasında yapılan toplantılara Ankara Oran’daki evini açan, Refah-Yol Hükümeti’nin Kültür Bakanı ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) eski Başkanı İsmail Kahraman, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti İstanbul Milletvekili seçildi. 1’nci Bölge 1’inci sıra gibi önemli bir yerden aday gösterilen Kahraman, seçim sonuçlarını Vahdet’e değerlendirdi. 

GİRDABA KAPILMADIK

AK Parti’nin 5 ay aradan sonra yeniden tek başına iktidar olmasını Kahraman, 7 Haziran’dan iyi ders alınmasına bağladı. 7 Haziran’dan sonra Türkiye’nin ciddi bir türbülansa sürüklendiğini söyleyen Kahraman, “Hem halk hem de partiler, bu süreçte iyi bir ders aldı. Girdaba kapılmadık, elhamdülillah. Fevkalade güzel oldu” diye konuştu. 

İSTİKRAR VARSA NİYE DEĞİŞSİN?

1 Kasım’dan sonraki hedeflerini anlatan İsmail Kahraman, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını da inşallah iktidarımız kutlayacak. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Başbakan iken zaten hedefi 2071 olarak koymuştu. Japonya’da aynı parti 55 yıldır iktidarda. Norveç’te bir başbakan 19 yıldır bu görevini sürdürüyor. İstikrar varsa niye değişsin?” şeklinde konuştu.

‘Bakanlık düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorumuza ise Kahraman “Bakanlık yok efendim. İnsanlar çizdiği yolda yürüyemezler, çizilen yolda yürürler” diye cevap verdi.

KAYNAK: MUHAMMET ERDOĞAN - VAHDET
YORUMLAR 7
  • Cuma k.Maraş 8 yıl önce Şikayet Et
    Esnafim Bağkurumu yatiramiyorum vergimi odeyemiyorum ben ne ders alacağım.vermemin sebebi vatan için bosna Filistin için
    Cevapla
  • z.uyar 8 yıl önce Şikayet Et
    chm MHP gelse senin vergini mi yatırıverecek
    Cevapla
  • Bülent Erkek 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kahraman, ne gerek var halkı kışkırtıcı söylemlere.İş yapalım iş.
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye halk ders almasın? Halkın tamamı hatadan münezzeh insanlardan mı oluşuyor da ders almasına ihtiyaç olmuyor? Yoksa halk yaşananlardan ders almayacak kadar beynini kullanmaktan aciz insanlardan mı oluşuyor da ders almıyor? Halk hiç hata yapmıyor olsa dünyada İslamiyet’ten başka din kalmazdı. Ayrıca yaşananlardan ders çıkarmamak marifet değildir.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Bey,bu son şans efendiler seçim beyanmamelerinde yazdıklarınızı yapmazsanız mazide kalıcağınız kesindir...tarih tekerrürden ibarettir. 05-10-2015...
    Cevapla
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Halk ders almaz , ders verir.Bu kafayla gidersen gelecek seçimde sana da iyi bir ders verir haberin olsun.Bilgiç bilgiç konuşma.Halkla aşık atmaya kalkma.Atmaya kalkanlar bak ne oluyor?
    Cevapla
  • arda 8 yıl önce Şikayet Et
    ne sanıyorsunuz kendinizi olası koalisyonda bunlar değil halk çekecek cefayı halk iktidarı değil önce kendini düşünür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi