Özhaseki: Bunu yapan tek partiyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mehmet Özhaseki, dünyada bir ilk yaşandığını belirtti.

Özhaseki: Bunu yapan tek partiyiz
Özhaseki: Bunu yapan tek partiyiz
GİRİŞ 05.11.2015 20:26 GÜNCELLEME 05.11.2015 20:26

Özhaseki, Kayseri teşkilatının seçim sonrası ilk toplantısında yaptığı değerlendirmede, "Dört kez girdiği seçimleri kazanarak, oylarını artıran 4 kez üst üste hükümet olan tek parti biziz. Bununla öğünebilirsiniz" ’dedi. Eski bakan Taner Yıldız ise, “Doğu ve Güneydoğu’da HDP’ye oy veren vatandaşlar bile bu seçim sonuçlarıyla rahatladı” diye konuştu.

Kayseri İl teşkilatı 1 Kasım Genel seçimleri değerlendirme toplantısı yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla yemekli olarak Flamingo Deluxe tesislerinde yapıldı. Toplantıya Ak Parti’den milletvekili seçilen, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Enerji eski bakanı Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Yaşar Karayel ve Sami Dedeoğlu’da katıldı. Kayseri İl başkanı Cahit Özden’in açılış konuşmasının ardından milletvekilleri mikrofona gelerek tek tek partililere hitap etti. İlçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları, Belediye başkanları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan eski bakan Taner Yıldız, "Türkiye’nin geleceğine, bütünlüğüne, birliğine koymuş olduğunuz katkı için teşekkür ediyorum. Bu seçimin galibi yoktur, Türkiye’nin birliğine beraberliğine vatandaşlar oy verdiler. Ülke rahatladı. Doğu ve Güneydoğu’da HDP’ye oy veren vatandaşlar bile bu seçim sonuçlarıyla rahatladı. CHP’li ve MHP’li kardeşlerimizin büyük bölümü rahatladı. Aldığımız oylar emanet değil, gönülden, ebedi oylardır. Bu seçimler siyasetçileri de eğitti. Partimiz gibi alnımızın da ak olduğunu ortaya koydu. 7 Haziran seçim sonuçlarını iyi okuduk. 13 yıldan beri çalışıyoruz. Bundan sonra uzlaşmanın, birliğin beraberliğin partisi Ak parti olacaktır. Ak parti, Türk’ü , Kürt’ü, bir baba ve anne şefkati ile herkesi kucakladı" dedi 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri 1. sıra Milletvekili Mehmet Özhaseki’de, konuşmasına 7 Haziran sonrası dönemi fetret dönemi olarak nitelendirdi. Özhaseki, "Dünyada bir ilk yaşandı. Dört kez girdiği seçimleri kazanarak, oylarını artıran 4 kez üst üste hükümet olan tek parti biziz. Bununla öğünebilirsiniz. Biz zaferlere secde ederek, şükrederek bakacağız. Başbakanımız önce Mevlana’ya giderek o hoşgörü diyarından mesaj vermiştir. Bu zaferin galibi millettir. Sevinmesi gereken tek unsur, 78 milyondur dedi. Bize gurur, kibir yakışmaz. Başkasını küçük görmek yakışmaz. Zafer sarhoşluğu bizim dışımızdadır. Ağırbaşlılık ve vakar içinde Allaha şükrederek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Kayseri il Başkanı Cahit Özden, konuşmaların ardından üzerinde yönetim kurulu üyeleri ve milletvekilleri ile parti amblemi bulunan dev pastayı kesti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar