Bahçeli grup toplantısında konuştu

1 Kasım sonrası ilk grup toplantısında partililere seslen MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'nin başarısının sırrının ne olduğunu sordu.

Bahçeli grup toplantısında konuştu
Bahçeli grup toplantısında konuştu
GİRİŞ 17.11.2015 11:03 GÜNCELLEME 17.11.2015 11:42
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

7 Haziran'dan 1 Kasım'a geçen sürede AK Parti'nin nasıl başarı sağladığını sorgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP ne yapmıştır da 4 milyon 794 bin 515 ilave oy kazanmıştır. CHP, MHP ve HDP'ye oy veren vatandaşlarımıza saygılarımızı iletiyoruz. Bize 7 Haziran'da oy verip de 1 Kasım'da oy vermeyenlere de saygıyla sesleniyoruz. Keskin bir şekilde oylar nasıl değişmiştir? AKP'nin oy oranı hangi politikaların sonucudur. Terör bitirilmiş, işsizlik bitmiş midir? 4 ayda ne değişmiştir de AKP tek başına iktidar olmuştur? Söyleyin bu işin sırrı nedir? Ahlaksız oyunun maksadı nelerdir?" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından diğer önemli başlıklar;

- MHP buradadır. Yıkılmadık, ayaktayız. Erdoğan 7 Haziran sonucunu beğenmedi, sindiremedi. AKP tek başına iktidarı kaybetmenin korkusuyla kontrolden çıktı. Türkiye'yi dehşet döngüsüne hapsetti. Erdoğan'ın telaşı bundandı. Davutoğlu'nun uykularını kaçıran kara kadroların ürkmesi bu yüzdendi. Herkes gördü ki 9 Temmuz'da hükümet kurma görevini alan Davutoğlu turlara başladı. CHP bu oyuna figüranlık yaptı. Sonuç itibariyle 1 Kasım'da zorla, gözdağları eşliğinde yapılmıştır. AKP tek başına hükümet kuracak çoğunluğa ulaşmıştır.

MAĞLUP OLMADIK

- Partimize eksikliklerini eksiltmeyen, yanımızda kaya gibi duran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarı sağladık diyemem ama  mağlup olmadığımıza yürekten inanıyorum. Çalışmalarımızı devam ettirerek 1 Kasım'ı tüm yönleriyle irdeliyoruz.

1 KASIM'A KADAR YAŞANMAYAN REZALET KALMADI

- AKP Türklüğün sırtına hançerini saplarken  yine kazanmıştır. 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar 104 askerimizi, 80 polisimizi ve 5 korucumuzu şehit verdik. AKP'nin pazarlık ortalığı PKK oluk oluk kan akıttı. 7 Haziran'dan 1 Kasım'a yaşanmadık rezalet kalmadı.

SONUNA KADAR HAYIR

- Sonuna kadar hayır diyorum. Biz ilkelerimizden ödün mü verseydik. Mazimizi bir iktidar uğruna çiğneyip kenara mı koysaydık? Ülke çıkarlarını görmezden mi gelseydik? 

KÜRŞAT VE 40 ÇERİSİ GİBİ...

- Sizler Kürşat ve 40 çerisi gibi MHP davasında mücadele göstereceksiniz. MHP yeni dönemde meclis bünyesinde bu anlayışa devam edecektir. Gönlü ve yüreğiyle MHP'ye destek verenlere teşekkür ediyorum. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 212
  • Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli halkın zekasını küçümseme, hala aynı çıkmazdasın, millet akp ye milli ve manevi değerleri savunduğundan oy veriyor, sen hdp ile aynı çatıda durmaya devam et. Pensilvanyadaki adamın eteğini bırakma.
    Cevapla
  • ***** 8 yıl önce Şikayet Et
    şükret ve kendine gel yoksa bi dahakine meclise nile giremezsin....
    Cevapla
  • Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    emmi sen eve git. yat dinlen.
    Cevapla
  • tayyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahceli senin muhatabin artık hükümet değil 47 vekil cıkaran Ak parti İstanbul il başkanlığıdır...
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Bahçeli siyaset sizi bırakmış.siz de siyaseti bırakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı