Seval Türkeş: MHP istihbaratın kontrolü altında

Merhum Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş, partinin misyonundan uzaklaştırıldığını ve istihbarat örgütlerinin güdümüne girdiğini söyledi.

Seval Türkeş: MHP istihbaratın kontrolü altında
Seval Türkeş: MHP istihbaratın kontrolü altında
GİRİŞ 19.11.2015 08:59 GÜNCELLEME 19.11.2015 13:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

MHP’nin Meclis’te daha önce HDP’nin oturduğu sıralara oturması ülkücü camiada üzüntü yarattı. Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş, “MHP’ni bu haline tüm ülkücülerle birlikte çok üzüldüm. MHP kendi misyonundan çıkarıldı. İstihbarat örgütlerinin kontrolü altına girdi. Amacından uzaklaştırıldı. Menfaat gruplarının istismarında kullanıldı. Bu nedenle MHP bu hale geldi” değerlendirmesinde bulundu.

Seval Türkeş şunları söyledi: “MHP ve Türkeş ailesi üzerindeki operasyonları anlatmadım. Bizim üzerimize linç operasyonu uygulandı. Türkeş’in ölümü de şüpheli bir ölümdür. Henüz kamuoyuna açıklamadım. Türkeş öldükten sonra benim üzerimde yapılan çok büyük bir baskı oldu.

LİNÇ OPERASYONU

Türkeş’in varisi ve eşi olmam dolayısıyla linç operasyonu uygulandı. MHP şu anda ehil olmayan ellerde. MHP Türkeş’in ölümünden sonra manüple edilerek bir takım güçlere teslim edildi. Sonra Türkeş’in bırakmış olduğu çizgi ve miras ters yönde kullanıldı. Türkeş, ‘Abdullah Öcalan canlı sokulmayacak’ dedi. Son verdiği demeçler ve açıklamalar bu yöndeydi. ‘Canlı sokulursa parçalanmanın,  bölünmenin adımı olur’ dedi.”

Türkeş’in vefatının 28 Şubat dönemine rastladığını belirten Seval Türkeş, “Nasıl planlandığını açıklayacağım. 18 senedir mücadele geçirdim. Misyon bizim üzerimizden yürüyor. MHP Türkeş’in eseridir. Türkeş’in mirası tamamen heba edilmiştir. MHP’nin yarattığı boşluk Türkiye’yi bu sıkıntılara sokmuştur. Türkeş yaşasaydı bu tablo olmazdı. Türkiye Ortadoğu’ya döndürmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

MHP’nin kendi misyonundan çıkarıldığını ve istihbarat örgütlerinin kontrolü altına girdiğini söyleyen Seval Türkeş, MHP’nin küçülmesi, devreden çıkmasının memleket için çok tehlikeli olduğunu kaydetti.

KAYNAK: NEVİN BİLGİN - STAR
YORUMLAR 7
  • ATAKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylemiş.Çünkü MHP nin iktidar olmak gibi bir hedefi yok.halen bahçeliye alkış tutanların asla ülkücü olduklarına inanmıyorum.
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli ve çevresindekiler "az olsun, benim olsun" mantığıyla devam ettiği sürece MHP barajın altında kalmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • cebrail 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler Seval hanım, bakalım ülkücüler Bahçeli'yi ne zaman farkedebilecek?
    Cevapla
  • ismet 8 yıl önce Şikayet Et
    heralde zararlı bir istihbarat olmasa gerek, zira memlekette koalisyon olmasın bir parti tek başına iktidar olsun diye çok uğraştı. ve amaç gerçekleşti. istikrar geri dönüyor.
    Cevapla
  • Sarıkamış 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklı söylüyor ama kendisi neden Rahmetli Başbuğ vefat etinde hemen yeni parti kurma çalışmasında bulundu ve aynı zamanda kendinden olan çocukları MHP ye ihanet etti aynı şekilde şu an Ben söylim bu parti kimin eline geçtini MHP paralelicilerin eline geçti Allahtan Alparslan Türkei ve onun Dava Arkadaşlarına Rahmet diliyorum saygılarla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi