Sinan Oğan Bahçeli'yi o fotoğrafla vurdu

MHP Genel Başkanlığı için yakın zamanda adaylık açıklaması yapması beklenen Sinan Oğan, çalışmalarına sosyal medyadan başladı.

Sinan Oğan Bahçeli'yi o fotoğrafla vurdu
Sinan Oğan Bahçeli'yi o fotoğrafla vurdu
GİRİŞ 20.11.2015 06:14 GÜNCELLEME 20.11.2015 06:21
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Mikro blok sitesi Twitter'dan mesajlarını vermeye başlayan eski MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan 'OAnGeliyor' etiketiyle kampanyasını sürdürüyor.
 
1 Kasım seçimleri sonrası MHP'de muhalif kanat harekete geçmişti. Meral Akşener ve Koray Aydın'a göre adaylık sinyalini en güçlü şekilde veren isim Sinan Oğan, adaylık kampanyasına sosyal medyadan start verdi. #OAnGeliyor etiketiyle adım adım adaylık sürecini duyuran Oğan, Devlet Bahçeli'den gelen eleştirilere de bu platformdan cevap veriyor

 "ATEŞİ YENİDEN YAKMAK VAKTİDİR"
 
MHP lideri Bahçeli'nin 'Saray projesi' eleştirilerini takipçilerine soran Oğan, ' Sence şu "sarayın projesi" iddiasını ciddiye alıp cevaplamalı mıyım?' diye yazdı. Bazı konuşmalarının yer aldığı görüntülerin bir araya toplandığı bir videoyu da takipçileriyle paylaşan Sinan Oğan, 'Ateşi yeniden yakma vaktidir' sloganını kullanıyor.


 
BAHÇELİ'NİN MECLİS'TEKİ FOTOĞRAFINA DİKKAT ÇEKTİ
 
MHP'den ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla partisine geri dönen Sinan Oğan, Meclis yemin töreni sırasında Bahçeli'nin HDP sıralarına baktığı fotoğrafı da Twitter adresinden paylaşarak ' Biz Sarayın MHP'yi bitirme, HDP'nin gerisinde bırakma Projesini yerle bir edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın... ' ifadelerini paylaştı.
 
ENVER PAŞA'LI MESAJ

 
'Bir şey değişecek, her şey değişecek' sloganını da kullanan Sinan Oğan, bugün de Enver Paşa'nın mesajlarını sayfasında takipçileriyle paylaştı. Sinan Oğan, Enver Paşa'nın resmini ve resim üzerindeki şu ifadeleri paylaştı: 'Ben; dağ başlarında, çöl enginliklerinde, yol kavşaklarında dövüşen yiğitlerin safına katılmak ve onları teşkilatlandırmak için yola çıkıyorum. Bana dua ediniz...'

YORUMLAR 68
  • şems ve kamer 8 yıl önce Şikayet Et
    saray şık oturdu,gerekliydi.gerisi laf...
    Cevapla
  • .vatandaş ali 8 yıl önce Şikayet Et
    ne demişler yoldaşlarını bana söylede sana kimoldugunu söyliyeyim.
    Cevapla
  • ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    enver paşa rol modeliyse yandıkkkkkkkkk
    Cevapla
  • serkan başel 8 yıl önce Şikayet Et
    saray diyor hala!! milletye rağmen diyor , bunlar nerede yaşıyor anlamıyorum.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    sinan ogan ülkücülerin gözünde sıfır oldu...partinin kapısından giremez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...