Bahçeli’ye karşı 3 ayrı cephe açıldı

İmza sayısı 350’ye ulaşırsa kongre toplanmasının “garanti” olacağı, “500 imzanın ise genel merkezi dağıtacağı” konuşuluyor.

Bahçeli’ye karşı 3 ayrı cephe açıldı
Bahçeli’ye karşı 3 ayrı cephe açıldı
GİRİŞ 20.11.2015 07:28 GÜNCELLEME 20.11.2015 07:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP’de muhalefet kanadında hareketlilik sürüyor. Partide olası genel başkan adaylarının 3 ayrı cephede kongre için imza topladıkları öğrenildi. Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın teşkilat üzerinde çalışma yürütüyor. Olası adayların başlangıçta kendi imzalarını toplayacağı, bu imzaların birleştirilmesiyle kongre talebinin yapılacağı belirtiliyor.

Her adayın toplayacağı imza sayısı, muhalefetin kendi arasında yapacağı ittifakta “Kim kimin lehine adaylıktan çekilecek?” sorusunun da yanıtı olacak. Yani tabandan en çok imzayı bulan isim, Bahçeli’nin karşısına çıkacak. İmza sayısı 350’ye ulaşırsa kongre toplanmasının “garanti” olacağı, “500 imzanın ise genel merkezi dağıtacağı” konuşuluyor.Sinan Ogan sıkı bir çalışma yürütse de Akşener ve Aydın’a daha çok şans veriliyor. Akşener’in adaylık açıklaması için “uygun gündemi” kolladığı dile getirilerek, “Gemileri yaktı, artık dönüş yok” deniliyor. Akşener’in hem İstanbul hem Ankara’da büro tutma çalışması içinde olduğu ve açıklamayı da İstanbul’da yapabileceği kaydediliyor. Bu arada, geçmişte Bahçeli’nin yakın çalışma ekibinde bulunan bazı isimlerin de Akşener ile birlikte hareket ettiği belirtiliyor. Habertürk

YORUMLAR 3
  • Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralel İstemezse Birşey Olmaz.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    boş işler.ülkücüleri tanımıyorsunuz..önemli olan oy değil,şahsiyet,duruştur.davadır..
    Cevapla
  • muammer 8 yıl önce Şikayet Et
    Pişkin adam hatalısın bırak koltuğa yapıştın be
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...