Akşener'den Bahçeli'ye 'Paralel' cevabı

Devlet Bahçeli'nin 'genel başkan adaylarından birinin Fethullah Gülen tarafından görevlendirildiği' iddiasına Meral Akşener cevap verdi.

Akşener'den Bahçeli'ye 'Paralel' cevabı
Akşener'den Bahçeli'ye 'Paralel' cevabı
GİRİŞ 01.12.2015 15:20 GÜNCELLEME 01.12.2015 15:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kulislerde, Devlet Bahçeli’nin kastettiği ismin Meral Akşener olduğunu ileri sürüldü. İddiaların muhatabı Meral Akşener, yaptığı açıklamada ise "Herkes bilir ki; hiçbir cemaat, tekke ve grupla ilişkim olmaz veya irademi 3. kişilere teslim etmem" dedi.

Meral Akşener Odatv'ye yaptığı açıklamada Bahçeli'nin açıklamalarına dair şunları söyledi: “Eğer Devlet Bahçeli beni kastettiyse yadırgadım. Herkes bilir ki; hiçbir Cemaat, tekke ve grupla ilişkim olmaz veya irademi 3. kişilere teslim etmem. Zaten Cemaat diye bir şey kalmadı, dağıldı. Ömrümde ilk kez 1997’de Tansu Çiller’in görevlendirmesiyle Amerika’ya gittim.  Ondan sonra bırakın Pensilvanya’yı, Washington’a da New York’a da gitmedim.”

YORUMLAR 13
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir AKP'li olarak Meral hanımdaydı olursa oyum mhpye hayırlısı bekleyelim
    Cevapla
  • Dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ablam yolun açık olsun bu zihniyet, sadi somuncuoğlunu,enis öksüzü,muharrem şemseki, şevket Bülent yahniciyi, haluk pirimoğlunu, sinan oğanıdaha isimleri aklıma gelmeyen bir sürü insanı yok etti yazık değilmi bu insanlara ömürlerini verdiler ama bugün evlerinde değiller.inşallah gelirsiniz bu kıymetli ağabeylerde yuvalarına döner
    Cevapla
  • mehmet talan 8 yıl önce Şikayet Et
    3. kişilere demiş bu demek oluyorki ikinci kişiye iradesini teslim edebilir yada yarası olanmı gocunur derler yada çok gidip gelmedigi acaba ortaya çıkmasın diyemi seçimden öncede cemaatin devlet için çok büyük tehdit oldugunu bildigi halde sadece ak parti için tehlikeli degildi cemaat ama cemaate her konuda destek veren bir mhp vardı cemaatin oyları hdp ye gidince cemaate yakınlaşma mhp yede oy kaybettirdi..
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli senden bahsetmemıştır kendısınden bahsetmiştir
    Cevapla
  • saim çakır 8 yıl önce Şikayet Et
    abdullah gül bülent arınç cemaatde bulunan bazı kişilerle seçimden önce yeni bir parti için buluştukları biliniyor akpartinin 49 oyu yeni kurulacak cemaat ve gül destekli partiye bomba etkisi yaptı abdullah gül apışıp kaldı parti kurma düşünceleri başka bahara kaldı zaten bu olayda meral akşenerde yara aldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı