Gündoğdu'dan Sırrı'ya: Artistler Yeşilçam'a

Davutoğlu'nun ziyareti için “kaçak çayını içer gider” diyen Sırrı Süreyya Önder’e AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’dan sert tepki geldi.

Gündoğdu'dan Sırrı'ya: Artistler Yeşilçam'a
Gündoğdu'dan Sırrı'ya: Artistler Yeşilçam'a
GİRİŞ 30.12.2015 11:09 GÜNCELLEME 30.12.2015 11:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Önder’in açıklamasını siyasi üsluptan uzak ve seviyesiz olarak değerlendiren Gündoğdu “Artistlik yapacaksan Yeşilçam’a git” çağrısı yaptı.

Siyaseti Bırak, Artistliğe Dön!”

Önder’in “kaçak çaylı” açıklamasına tepki gösteren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Bizim lügatimizde kaçakçılık, hainlik, bölücülük asla olmaz ve yoktur. Bizim lügatimizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik vardır. Biz kaçak işlerin hiçbir tarafında olmayız. Bunu Sayın Başbakanımız da randevuyu iptal ederek de gösterdi. Kaçakçılık, hainlik, bölücülük birilerinin üzerinde. Onlar bu işlerle uğraşırken, bizler de milletimizin birlik ve beraberliğini, bin yıllık kardeşliğini sürdürmeye devam edeceğiz. Topluma nifak tohumu ekmek isteyenleri bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar kaçak çaydan bahsederler, hendek kazarlar, Rusya’ya Türkiye’yi şikayet ederler, taşeronluk yaparlar. Bir ülkenin Başbakanına “Kaçak çay içer gidersin” ne demek! Böylesine siyasi üsluptan uzak ve seviyesiz açıklamalarla ne yapmaya çalışıyorlar. Bu malum arkadaşın açıklaması, artistik bir açıklamadır. Sen artistsen, git Yeşilçam’da artistlik yapmaya devam et. O arkadaşı siyaset yapmaya değil, Yeşilçam’da artistliğe devam etmeye davet ediyorum. Kimin barıştan yana olduğu, bu amaç uğrunda kimlerin ter döktüğü bir kez daha ortaya çıktı. Milletimiz de olanı biteni görüyor. Bu tür açıklamalar, barışa olan ciddiyetsiz yaklaşımlarını göstermektedir. Böylesine açıklamalarla Türkiye’nin meseleleri çözülemez” dedi.

“Kardeşliğimiz Kıyamete Kadar Sürecek”

AK Parti’nin çözüm için sorumluluk almaktan asla kaçmadığını belirten Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti “O bölgede yaşayan kardeşlerime sesleniyorum. Biz bir ve beraberiz, ayrılmaz bir bütünüz. Ehli sünnetiz. Malazgirt’ten birlik girdik. Beraber bu toprakları yurt edindik. Omuz omuza vermiş bir neslin torunları olarak barış içinde yaşamalıyız. Her bölgenin kendine has sıkıntıları olabilir. Bununla ilgili de hükümetimiz gerekli girişimlerde bulunmuştur. Çözüm noktalarının üzerine gidilmiştir. Sonuç alınmıştır. Başbakanımız bu konuda çok ciddi bir duruş sergilemiştir. Bu konunun çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Ama tüm bunlara rağmen vatanı bölmek için hainlik yapmaya, kaçakçılık yapmaya devam ediyorlar. Buna asla, bu ülkenin evlatları müsaade etmeyecektir. Cumhurbaşkanımız da, Başbakanımız da milletimiz de bu konuda ciddi bir duruş sergiliyor. Bölgedeki vatandaşlarımız ile bin yıldır süregelen kardeşliğimiz kıyamete kadar devam edecek. Kimse bundan endişe duymasın.”

YORUMLAR 2
  • Saim çakır 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP nin kanı bozuk o hainlere bütün namussuzluk vardır o hainler PUTİNİN eteğinden MEDED umar hale geldiler
    Cevapla
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    iyide yeşilcam kalmadı ki ? hollywood a gönder bari..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki