Ve Başbakan görevlendirdi! İşte o 9 vekil

AK Parti'nin milletvekili çıkaramadığı Tunceli, Hakkari ve Şırnak'a gidecek üçer vekil belli oldu.

Ve Başbakan görevlendirdi! İşte o 9 vekil
Ve Başbakan görevlendirdi! İşte o 9 vekil
GİRİŞ 11.01.2016 01:00 GÜNCELLEME 11.01.2016 01:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçiminde partisinin milletvekili çıkaramadığı Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye üçer milletvekilini görevlendirdi.

Alınan bilgiye göre, Davutoğlu'nun, Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasında dile getirdiği, milletvekili çıkarılamayan Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye diğer bölgelerden milletvekili görevlendirilmesi konusu da toplantıda ele alındı.

Toplantıda, çok sayıda milletvekilinin söz konusu illere gönüllü olarak görevlendirilmesini istediği belirtilirken, Başbakan Davutoğlu'nun bu isimler arasından bir tercih yaptığı ifade edildi.

Buna göre, Hakkari için Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır, Şırnak için Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İstanbul milletvekilleri Nurettin Nebati ve Ravza Kavakçı Kan, Tunceli için ise Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci ve Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu görevlendirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • tarafsız 8 yıl önce Şikayet Et
    milletvekili ne yapacak orda silah alıp çarpışacakmı??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız