BBP'li Belediye Başkanı AK Parti'ye geçti

BBP'nin Türkiye genelindeki iki belediye başkanından Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçe Belediye Başkanı İsa Çarkacı, AK Parti'ye geçti.

BBP'li Belediye Başkanı AK Parti'ye geçti
BBP'li Belediye Başkanı AK Parti'ye geçti
GİRİŞ 13.01.2016 18:46 GÜNCELLEME 13.01.2016 18:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2014 yerel seçimlerinde BBP'den Şarkikaraağaç Belediye Başkanı seçilen İsa Çarkacı, Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte AK Parti'ye geçtiğini açıkladı.

BBP'nin Türkiye genelinde Sivas'ın Gemerek İlçesi ile birlikte seçim kazandığı iki başkandan biri olan İsa Çarkacı, AK Parti'ye şahsı adına değil, hizmet için, ilçe adına geçtiğini söyledi. Çarkacı, "Bu birlik ve beraberlikte ilçemizin kazançlı çıkacağına inandığımız için vatan, millet ve devlet için her zaman önde olan insanlar elbette memleketleri söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığı yapar. Bu beraberlikten dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonra heyecanımız daha büyük olacak ve vatandaşlarımızın beklentisi daha büyük olacak. Hiçbir sıkıntı çekmeden ilçemizin projelerini bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen ise Belediye Başkanı İsa Çarkacı'nın yanında meclis üyesi Nurettin Selçuk'un da partilerini tercih ettiğini söyledi ve bu durumdan mutluluk duyduğunu aktardı. Başkan İsa Çarkacı ve meclis üyesi Nurettin Selçuk'un rozetlerinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından takılacağı belirtildi.

Başkan Çarkacı'nın bir süre önce BBP Genel Merkezi'ne istifa dilekçesini sunduğu kaydedildi.

YORUMLAR 5
  • bbp li 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahrazı olsun gardaş olması gereken buydu zaten bölünmüyelim gardaşlar düşmanımız çoğaldı gardaşlar
    Cevapla
  • Uyanık 8 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerini almayacaksın partiye dönek olurlar.Bugün sana yarn bana
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyasi bir düşünce değil memleket meselesidir.Sayın Başkanı tebrik eder başarılarının devamını Cenabı Allahtan niyaz ederim.
    Cevapla
  • Alperen'ler 8 yıl önce Şikayet Et
    Destici yi susuz birakman iyi olmuş ama geç olmuş bu zamana kadar destici yi desteklemen insanı şüphelendiriyordu Ak parti sana dikkat etsin parelel falan yani bilmem
    Cevapla
  • Cebel 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Doğru.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu