MEB'ten Demirtaş'ın eşiyle ilgili açıklama

MEB'den HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın öğretmen eşiyle ilgili bazı yazılı ve görsel medyada yer alan haberler ile ilgili açıklama geldi.

MEB'ten Demirtaş'ın eşiyle ilgili açıklama
MEB'ten Demirtaş'ın eşiyle ilgili açıklama
GİRİŞ 18.01.2016 06:23 GÜNCELLEME 18.01.2016 11:00
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Milli eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, Demirtaş'ın öğretmen  eşi ile ilgili, bazı yazılı ve görsel medyada haberler bulunduğu belirtilerek,  "haberlere konu olan öğretmen B.D, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili  mevzuat hükümleri çerçevesinde, 2004 yılından itibaren, 112 günü 2015-2016  eğitim-öğretim yılına ait olmak üzere, toplam 774 gün hastalık raporuna bağlı  hastalık izni kullanmıştır" ifadelerine yer verildi.
 
Açıklamada,"Bütün öğretmenlerin hastalığa bağlı aldıkları raporlarda  olduğu gibi B.D'ye ait raporlar da anılan mevzuat hükümleri çerçevesinde yetkili  idari birimler tarafından incelenerek, izne dönüştürülmüştür" ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 113
  • reis 8 yıl önce Şikayet Et
    bu zihniyetteki devlet memurlarının raporları incelenmeli tarafsız bir üst hastanede güncellenip teyit edilmeli sonra devlete isyan ihanet edenlere bu devlet niye görev veriliyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • Betül KAPLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröristleri mecliste tutanlardan ahirette hesap soracağız. Bizim vergilerimizle onlara maaş verenleri de hem dünyada hem ahirette unutmayacağız.
    Cevapla
  • Eses 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin tez vakitte
    Cevapla
  • turan 8 yıl önce Şikayet Et
    Akademisyene bak ogretmene bak .Zor dostum zor.....
    Cevapla
  • Ukab 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu öğretmen! Ne öğretir acaba öğrencilere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı