HDP'li vekil PKK'lıları kaçırmaya çalıştı

PKK’ya silah taşırken suçüstü yapılan HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız, bu kez de 30 PKK'lının kaçması için girişimde bulundu.

HDP'li vekil PKK'lıları kaçırmaya çalıştı
HDP'li vekil PKK'lıları kaçırmaya çalıştı
GİRİŞ 28.01.2016 08:04 GÜNCELLEME 28.01.2016 08:06
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve ekibi dün sabah saatlerinde bir grup kadınla birlikte güvenlik güçlerinin çembere aldığı bir binaya girmek istedi.

Güvenlik güçleri Sarıyıldız'ın mahalleye girmesine izin vermedi. Bazı kadınların üzerinde iki etek olduğu tespit edildi.

Sarıyıldız'ın kadınlarla birlikte apartmana girmek istemesinin altında örgüt militanlarını etek, elbise gibi kıyafetler giydirerek binadan kaçırma niyetinin olduğu öne sürüldü. Girişimi başarısız olan Faysal Sarıyıldız ve ekibi, polis tarafından binanın çevresinden uzaklaştırıldı.

Örgüt bombacısı içerde kıstırıldı

Cizre'de kıskaca alınan 30 kişi arasında, Cizre'nin tamamına bomba döşeyen Mamo (Amca) kod adlı militan başta olmak üzere, sözde KCK Cizre sorumlusu Mehmet Tunç, Azadiya Welat Yazı işleri Müdürü Rohat Aktaş, Cizre'de para toplayan ve saklayan örgütün kasası olarak bilinen bir militan ve dağ kadrosu militanları yer alıyor.

Özel harekât polisleriyle çatışmaları sürdüren militanlardan 6'sının yaşamını yitirdiği belirtiliyor. Kıstırılan bu grup içerisinde örgüt tarafından sokağa çıkma yasağından önce rehin alınan kaymakam koruması olan polis memuru A.K. ile başka bir güvenlik görevlisinin olduğu bilgisi var. Cizre'de Sırp asıllı bir keskin nişancı da yakalandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 75
  • Durmuş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne dokunulmazlığı sıkın hainin kafasına.
    Cevapla
  • boti 8 yıl önce Şikayet Et
    hayınların sonu hüsran olacak inşallah.
    Cevapla
  • AZİZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Herşey dokunulmazlıkla başladı. Onunla son bulacak. Meclis harakete geçmelidir.
    Cevapla
  • Fuat 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlarında ordan sağ salim çıkmasına izin verirseniz,eğer;üzerinizde hakkım varsa haram olsun.
    Cevapla
  • belde 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kendinden meçhul vekiller teröristleri kaçırmaya çalışırken. devletimizin yüksek mahkemeleri ne güne duruyor, polisimiz askerimiz hergün şehit oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti