Demirtaş'ın çağrısını takan olmadı!

Hendek siyasetine gömülen HDP'liler alenen sokak çağrısı yaptı, çağrı yapılan saatte sokaklarda hareket yoktu.

Demirtaş'ın çağrısını takan olmadı!
Demirtaş'ın çağrısını takan olmadı!
GİRİŞ 05.02.2016 09:44 GÜNCELLEME 05.02.2016 09:44
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Başta Diyarbakır Sur ile, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda sona gelindi.

PKK SOKAKTA, HDP SİYASETTE KAYBETTİ

Operasyonun sonlarına yaklaştıkça, hendek politikası hem siyaset sahnesinde hem de asker/polisin karşısında battıkça battı, HDP de PKK da görüp görebileceği en büyük yenilgilerden birini aldı.

DEMİRTAŞ SOKAK ÇAĞRISI YAPTI

Operasyonların bitmek üzere olduğu şu günlerde HDP lideri Demirtaş bir başka yolu denemeyi tercih etti. Daha önce Gezi eylemleri sırasında ortaya çıkan ve bir süre Türkiye'nin birçok bölgesinde yapılan 'tencere tava eylemi' için Demirtaş halkın harekete geçmesi gerektiğini duyurdu.

TAKSİM'DE 10 KİŞİ TOPLANDI

Dün bir açıklama yapan ve akşamları saat 19:00'da tencere tavalarla ses eylemi yapılmasını isteyen Demirtaş'ı Anadolu'dan da İstanbul ve diğer Batı şehirlerinden de dinleyen pek kimse çıkmadı. Taksim'de eylem yapan 10 kişiyi saymazsak..

YORUMLAR 45
  • sadık 8 yıl önce Şikayet Et
    ben mardinli olarak beni artık kandıramazsın demirtaş sen, ailen ve diğer vekiller hayatınızı yaşayın burada esnaf kan ağlasın bölgeyi cehenneme çevirin insanları utanmadan sokaklara çağır kobani olaylarında yaptığın gibi sen katilsin katil yalan söylüyorsun sana kimse inanmaz
    Cevapla
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    ben vandayım eskiden eylem olduğunda her yer insan kaynardı şimdi üç beş çocuk çıkmış ellerinde tava bir tarafdanda yola bakıyorlar her ışıkta içeri kaçıyorlar. Burada yaşayanlar gerçekten bilir artık o destek kalmadı
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    aldanmayin simdi destek yok saniyorsunuz ama bir terorist cenazesi olunca yuzlerce binlerce hain cenazeye kosuyor. simdilik sadece pusmuslar.
    Cevapla
  • MIÇE 8 yıl önce Şikayet Et
    cehennem azabını bunlar tadacak
    Cevapla
  • çobanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    sen çocuk katilisin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!