CHP'li vekil Yılmaz'dan 'poster' açıklaması

Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil toplantı çıkışı kendini açıkladı.

CHP'li vekil Yılmaz'dan 'poster' açıklaması
CHP'li vekil Yılmaz'dan 'poster' açıklaması
GİRİŞ 07.02.2016 17:06 GÜNCELLEME 08.02.2016 07:30
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP Parti Meclisi, Atatürk posterinin indirildiğini iddia eden Aylin Nazlıaka'nın ihracına karar verdi. Bu arada Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil de ortaya çıktı. Ankara milletvekili Necati Yılmaz, "İddiaya konu edilen kişi benim ama Atatürk resmini indirmedim" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Aylin Nazlıaka parti meclisi toplantısının yapıldığı salondan çıktıktan sonra söz aldı. İddia edilen olayda adı geçen kişinin kendisi olduğunu söyledi. 

O gün Nazlıaka odasına geldiğinde ve çıktıktan sonra olanları dakika dakika anlattı. PM Üyelerinin verdiği bilgiye göre; üyeleri tatmin edici bir açıklama yaptı.

Bu açıklama üzerine bir PM üyesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na "Aylin Hanım'ın size verdiği isim Necati Yılmaz mıydı?" diye sordu. Kılıçdaroğlu da "Evet, ancak Aylin Hanım bizim yüzleştirme davetimize icabet etmedi, ortada bir kanıt yok" dedi.

Necati Yılmaz, kürsüden o gün kendisini ziyarete gelenlerin isimlerinin polisteki kaydını, o gün odada çekilen fotoğrafları gösterdi.

Yılmaz'ın Meclis personelinden de "Duvara monteli resim üzerinde işlem yapılmamıştır" belgesi aldığı öğrenildi.

YORUMLAR 25
  • turasalı 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP tam rezalet bir durumda. Yıllarca Atatürk ü istismar ettiler. Bir resmine bile tahammül edemeyip yere indiriyorlar. Atatürk düşmanı olarak eleştirdikleri AK Parti ise yerli insansız hava aracı Anka nın ön kısmına K.Atatürk yazmış uçuşunu başarıyla gerçekleştirip Atatürk ün "istikbal göklerdedir" sözünü fiiliyata geçiriyor. Bir yorumcu Cacık Halk Partisi yazmış. Ama bu millet biliyor ki bunlardan bir cacık ta olmaz.
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bunlara gülüyorum milleti bunlar asla anlıyamazlar chpe hangi milletin sorununu çözmüş içlerinde her zaman çatışma ihanet rant çıkar chpden millet biliyorki cacık olmaz cacık halk partisi
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP kendine yakışır konuların içinde yine, devlet millet umrunda değil, birbirlerini yemeye başlamışlar yine..
    Cevapla
  • MALATYALI 8 yıl önce Şikayet Et
    ÇAMUR at izi kalsın siyasetini yalnızca Aylin yapmıyor sizin genel başkanınız eline aldığı bütün kâğıtları okuyor atılacaksa balık başta kokar misali Kılıçtaroğlu ihraç edilmeli ayrıca son açıklamasında Atatürk ü de basit bir olay olarak değerlendirdi sizler Atatürk ün tırnağı olamazsınız
    Cevapla
  • dejavu 8 yıl önce Şikayet Et
    Aylardan beri toplantı üstüne toplantı Atatürkün resmi duvardan indimi, inmedimi chp de konu bu hdpkk her gün doğuda bayrak indiriyor, türk polisini, askerini şehit ediyor doğuyu karıştırmak için her türlü münafıklık yapıp olmadık yaygara koparıyor ülke menfaati için bu zamana kadar olduğu gibi gene ortada yok birkaç zibidinin terörist cenazesine katılmasını saymazsak tabi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'