CHP'den çok kritik 'Rıza Sarraf' kararı

Rıza Sarraf'ın duruşmasını izlemek üzere Miami'ye gitmek için görevlendirilen CHP Cezaevi Komisyonu programını iptal ettiğini duyurdu.

CHP'den çok kritik 'Rıza Sarraf' kararı
CHP'den çok kritik 'Rıza Sarraf' kararı
GİRİŞ 02.04.2016 23:16 GÜNCELLEME 02.04.2016 23:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rıza Sarraf'ı tutuklatan savcı Preet Bharara'nın Sarraf'ın kefalet ödemekten vazgeçtiğini ve yargılamanın New York'ta devam edeceğini duyurması nedeniyle Miami'ye gitmesi planlanan CHP heyetinin programını iptal ettiği bildirildi.

CHP'den daha önce yapılan duyuruda, Grup Başkanvekili Özgür Özel başkanlığında, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve avukat Yegane Güley'den oluşan heyetin 3 Nisan Pazar günü saat 13.00'te ABD'ye gideceği bildirilmişti. Sarraf'ı tutuklatan savcı Bharara'nın yargılamanın New York'ta devam edeceğini duyurmasının ardından CHP heyetinin ABD programının iptal edildiği duyuruldu.
 
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cezaevi Komisyonu üyeleriyle birlikte 28 Mart günü Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın duruşmasını izlemek için Amerika'ya gideceklerini açıklamıştı. CHP'li Özel, ayrıca görevlendirmeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığını ifade etmişti.

YORUMLAR 11
  • Fırat 7 yıl önce Şikayet Et
    her haçlı kemiğine hamle yapmak bu olsa gerek. nerede bir Türkiye aleyhi mesele chp hdp ve türevleri orada. hem zahmet etmeyin locaefendinizin ve pkk denen katil sürüsünün tasmalıları size olan biteni rapor eder oralara kadar yorulmanıza gerek yok.
    Cevapla
  • ASDF 7 yıl önce Şikayet Et
    boşuna zahmet etmeyin hocanız orada asala-ypg- parelel-pkk takip eder size rapor ederler pardon talimat verirler
    Cevapla
  • KOCASOLAK 7 yıl önce Şikayet Et
    O davadan ekmek çıkmayacağını anlıyamıyacak kadar kör bunlar. Chp biryerlerini de yırtsa iktidarın kokusunu dahi alamıyacak, ihanete oy yok bu milletten. kanal ist. a geçit yok köprüye yok, havalimanına yok, altın çıkartalım ülkemiz zenginleşsin dersin milleti galayana getirip durdururlar, bunlar varken düşmana ne hacet haçlı ordularının artıkları bunlar. Türkiye güçlenmesin diye dış dünya ve içimizdeki bir avuç hain kamufle olmuş milletimizi aldatıyorlar %20 aldatilmiş oy % 4 ekonomik nemalanma % 1 hain işte chp.
    Cevapla
  • chdpkkdhkpc 7 yıl önce Şikayet Et
    programının iptal edildiği duyuruldu.....farketmezki burada yaptığınız 90 yıllık çirkeflik yeter şeytan enikleri
    Cevapla
  • satır 7 yıl önce Şikayet Et
    büyük oyunu görmüşsün, üst akla yalvarmaya gideni de görmüşsündür
    Cevapla
  • anKARA-pakistan 7 yıl önce Şikayet Et
    rıza herşeyi anlatsa çok güzel olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak