Bahçeli'den çok sert açıklama

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'MHP nifak çemberine alınmak paralel yörüngeye sabitlenmek istenmektedir.' dedi.

Bahçeli'den çok sert açıklama
Bahçeli'den çok sert açıklama
GİRİŞ 15.04.2016 17:04 GÜNCELLEME 16.04.2016 09:34
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin mayıs ayının ilk haftasında kongre yapılacağı yönündeki açıklamalarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Korsan ve paralel kurultayın toplanması şöyle dursun, düşünülmesi bile akla ziyandır" dedi.

Devlet Bahçeli, "Olağanüstü tüzük kurultayıyla ilgili kanunsuz tarih açıklayanlar suç işlediklerini, vebal taşıdıklarını iyi bilmelidirler. Korsan ve paralel kurultayın toplanması şöyle dursun, düşünülmesi bile akla ziyandır. Kaldı ki birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü ve nefesi yetmeyecektir" dedi.

MHP lideri "Okyanus ötesi kaynaklı planlamalardan medet uman, vicdanını kiralayanlara umut bağlayan, böylelikle MHP’yi ele geçirme ve kontrol altına alma amacına ulaşacaklarını sanan gafiller, şüphesiz yanıldıklarını göreceklerdir" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 61
  • siyasi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli değil miydi o polislere ödül vereceğim diyen? Bu siyaset ne kadar firildak bir arena . Olduğu gibi görünen göründüğü gibi pek azdır.
    Cevapla
  • tuncay akyar 8 yıl önce Şikayet Et
    parti babanın malı değil seçim yapacaksın kim seçilirse saygı duyacaksın 20 yıldır ne yaptında şimdi muhalifleri hainlikle suçluyorsun
    Cevapla
  • mesut 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli koltuğu bırakmamak için erdogana yalakalık yapıyor
    Cevapla
  • ESKi ÜLKÜCÜ 8 yıl önce Şikayet Et
    siz partiyi islam dam uzaklaştırıp kuran dan uzaklaştıkca ülkücü islamcı yapıyı terk edip chp istepnesi haline geldiniz. artık paralelde kolay lokma görüyorsa titreyip öze dönme vakti çoktan geçmiş demektir.
    Cevapla
  • Müslüm ereli 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir parti kurup barajı aşamayacaklarını bildiklerinden dolayı hazır barajı aşan partileri içten fethedip ele geçiriyorlar..CHP yi ele geçirdiler ama o yetmedi hükümeti devirmeye sıra mhp de ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!