Bahçeli yanlıları Genel Merkez'de toplandı

Ankara'da muhalif ülkücüler kurultay için toplandı, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi destekleyenler ise Genel Merkez'e gitti.

Bahçeli yanlıları Genel Merkez'de toplandı
Bahçeli yanlıları Genel Merkez'de toplandı
GİRİŞ 15.05.2016 13:59 GÜNCELLEME 15.05.2016 14:58
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

MHP'li muhaliflerin kurultay çabası devam ederken Bahçeli Genel Merkez'de kurmaylarıyla birlikte gelişmeleri izliyor. Yaklaşık 150-200 kişilik grup destek için bina önünde toplandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli Genel Merkez'de, kurmaylarıyla birlikte toplantı halinde. Bahçeli'yi destekleyenler de genel merkez önünde toplandı. Yaklaşık 150-200 kişilik bir grup toplandı. Bahçeli lehine sloganlar atılıyor, marşlar çalınıyor. Genel Merkez tavrında ısrarcı, kongrenin yapılmayacağını belirtiyor.

SABAH AÇIKLAMA GELDİ

MHP'deki kurultay krizinin ardından genel merkezden açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal'ın konuşmasının satır başları şöyle: "Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır. Ülkücü tabanın tahrik edildiğini görüyoruz, art niyet var. Meşru talep var ama gayrimeşru yollara başvuruluyor.

Samimi Ülkücülerin meşru talepleri kullanılıyor. Üzüntümüz Ülkücü arkadaşlarımızın böyle bir oyuna düşürülmek istenmesidir. Bir şey yapmaya gerek yok, biz genel merkez olarak zaten karar aldık. Mayıs ayından itibaren ilçe kongrelerimiz başlıyor. Orada aday olup bir sonraki kongremizde isteyen herkesin aday olabileceğini genel başkanımız defalarca söyledi. Bu arkadaşlarımız şu anda aday adayı dahi değiller. Bir adaylık süreci yok çünkü bir seçimli kongre yok. Yapılan bütün faaliyet illegaldir"

YORUMLAR 48
  • He he 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi yine paralelcilerdir bunu yapan
    Cevapla
  • ülkücü 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli liderliğinde ki mhp ilk seçimde barajın altında kalacaktır ve Bahçeli de gidecektir.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkeyi bölmek, yada partiyi bölmek, bölücülük bölücülüktür. Aklınızı başınıza alın. yaptığınız töreye uymaz. Her amacın bir gerekçesi olur. Muhalifler sizin ne gerekçeniz var. Zaman bu bölünmeye müsait deyil. Aklınızı başınıza alın.
    Cevapla
  • Zeynepppp 7 yıl önce Şikayet Et
    Dayan sayın bahçeli bir akp li olarak yanındayız
    Cevapla
  • vatan sever 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi yanında olursunuz nasıl olsa korku sardı. Bahçeli gitmezse sizin için kolay nasıl olsa hep kaybediyor.Ama bu sefer allahın izni ile geleceğiz o zaman siz korkacaksınız.
    Cevapla
  • akıllı deli 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim akşeneri muvaffak etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!