Aysel Tuğluk hakkında şoke eden itiraf!

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk hakkında “Meclis’in aracıyla yaralı terörist taşıdığı” iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Aysel Tuğluk hakkında şoke eden itiraf!
Aysel Tuğluk hakkında şoke eden itiraf!
GİRİŞ 29.05.2016 07:44 GÜNCELLEME 29.05.2016 07:44
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Savcılığa ifade veren kendisi de terör suçundan tutuklu M.C. "Aysel Tuğluk'un Türk askeri ile girdiği çatışma sonucu Beritan Doğu Bazi kod isimli kadın militanı Meclis'e ait aracla İstanbul iline götürdüğüne ve burada tedavi ettirdiğine bizzat ben şahit oldum" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tanık ifadesi üzerine şu an milletvekili olmayan Aysel Tuğluk hakkında 'silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçu kapsamında soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde Tuğluk'un kod ismi verilen teröristi İstanbul'a getirip getirmediği araştırılacak. Soruşturma çerçevesinde Tuğluk'un kod ismi verilen teröristi İstanbul'a getirip getirmediği araştırılacak. Ayrıca örgüt mensuplarının İstanbul'daki bazı özel hastanelerde tedavi edilip edilmediği incelenecek. Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı, Diyarbakır'daki bazı devlet hastanelerinde terör örgütü üyelerinin tedavi edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlatmıştı. Devlet hastanesinde çalışan bir hemşire savcılığa tanık olarak verdiği ifadesinde terör örgütüne çalışan kamu görevlilerini deşifre etmişti...

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 29
  • Ankaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız icerde olduktan sonra kapı kilit tutmazmış. Bunlarla (pkk lı hainler) mucadelede samimi olmak gerek gorunuste mücadele ediliyormuş gibi davran ama el altından her turlu yardimi yap onlara karşı sempatik ol. Kaç elektrik kullanmalarına göz yum. Her turlu sosyal yardimi yap.Ben onlarla mücadele ediyorum de yemezler. Birde bu terör bölgesinde yıkılan evler için devlet yardım edecek deniyor.Bunlar yıkılmayan evinide yıkar sırf devletten yardım almak için. Hem terörü destekle hem yardım al.
    Cevapla
  • o.met 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın milletvekili değildi
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadık olağan bişey artık
    Cevapla
  • öz 7 yıl önce Şikayet Et
    nefes bile alamasınlar prese devam...
    Cevapla
  • fotosentez 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkede rahat yasamak ıstıyorsan ne yapman gerektıgı bellı, ne kanun var ne hukuk ohhhh mıs valla , hanı dokunulmazlıklarda kalktı ama hala tık yok savcılarımızda :D komıksınız vallahı bıllahı komıksınız, mılletı guven bunalımına sokacaksınız haberınız varmı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı