CHP hala Gezi için eylem çağrısı yapıyor!

CHP yaptığı çağrıyla provokasyona açık çevreleri bugün saat 19:00'da Gezi'ye çağırdı.

CHP hala Gezi için eylem çağrısı yapıyor!
CHP hala Gezi için eylem çağrısı yapıyor!
GİRİŞ 31.05.2016 11:05 GÜNCELLEME 31.05.2016 11:05
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

3 yıl önce birkaç ağaç bahane edilerek Hükümet'e karşı başlatılan Gezi olaylarının başını çeken CHP, 3. yılında da başrolde...

CHP'nin resmi hesaplarından yapılan paylaşımlara bazı vekiller de katılarak gösteri ve yürüyüşe kapalı olan Gezi Parkı ve çevresine gelmeleri için vatandaşlara çağrı yapıldı.

YORUMLAR 24
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin çağrısı kasıtlıdır. bunların maksatları ağaç v.s. değil, ülkeyi ateş çemberine almak ve ülkenin ve milletin kalkınmasına engel olmaktır. Yalova belediyesinin katlettiği bir çok ağaç için sesi çıkmayan CHP'liler ile çevreciler taksimdeki birkaç ağaç için toplumu ayaklandırmaları insanlık dışı bir davranıştır.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    chpkk'lıların çoğunluğunu aleviler oluşturuyor, bu sebeble chpkk alevileri resmen devlete karşı gelmeye çağırıyor, dikkat ! şimdiye kadar alaviler hep bu yüzden kaybettiler böyle devam ederse yine zararlı kendileri olacak !
    Cevapla
  • MUSTAFA 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ataist alevi tayfası ve kurtuluş savaşında ülkemizde kalan hainlerin torunu rumlardır,çok kaşınıyorlar millet olarak öyle bir kaşıyacağızki atalarının arkasından ege denizine dökeceğiz bu vatan hainlerini!!!
    Cevapla
  • Hasancan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif değil miydi hendek hendek direneceğiz deyip teröristlere destek veren? Ne yüzle yürüyüş çağrısı yapıyor?! Ey chp bir avuç tabanınla mide bulandırma! Bu memleketin gerçek sahipleri yürümeye başlarsa şaşarsınız!
    Cevapla
  • amasyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP li Merzifon Belediyesi en az 30 yaşında olan 20 ye yakın çam ağaçlarını kesti geziciler neredeydi. Bunların zihniyeti farklı herkesin bilinçli olması gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?