HDP'li eş başkan gözaltında!

PKK'ya yardım ve yataklıktan gözaltına alınan 11 kişiden ikisinin gümrük muhafaza memuru, birinin ise belediye eş başkanı olduğu bildirildi.

HDP'li eş başkan gözaltında!
HDP'li eş başkan gözaltında!
GİRİŞ 12.07.2016 13:43 GÜNCELLEME 12.07.2016 13:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yapan 9 şahıs Van merkez ile Özalp ve Saray ilçelerinde, 1 şahıs Mersin ilinde, 1 şahıs da Konya ilinde olmak üzere toplam 11 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konya ve Mersin’de yakalanan şahıslar gümrük muhafaza memuru olarak çalışmaktadır. Özalp’ta yakalanan bir şahıs ise belediye eş başkanı konumundadır” denildi. 

YORUMLAR 6
  • Veysi 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu an askeri okul öğrencilerinin okul hayatına son verilmelidir
    Cevapla
  • George 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk sizi tükürügle bogar diyen terörist niye Halen dolasiyor?!
    Cevapla
  • AlpBasi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Sayin Cumhurbaskanim bu ne ya? Hala niye besliyoruz bu hainleri? Bu hdplilerin hepsi hain, her firsatta hainlik yapiyorlar neden Millettin ödediyi vergilerle besliyorsunuz bunlari? Yetmiyormus gibi birde Suriyelilere Vatandaslik verilecekmis neden? Ikidir aldandik dediniz, bu Suriyelilere Vatandaslik verilecek sonra yine aldandik demeyin? Yeni okudum ahiska Türklerin hala TC vatandasligi yokken bu ne rezalet? Memlekette Vatandas olmayan soydaslarimiz var niye onlara öncelik taninmiyor? Gelecek secimde oyum galiba baska yere kayacak hep AK partiyi secmistim ama siz sürekli aldandik demeye basladiniz.
    Cevapla
  • sedat ışık 7 yıl önce Şikayet Et
    yakala besle bırak netice ortada
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    yakalanan bütün pkk lıların asılması lazım.asmayıp besleyenlere hakkımı helal etmiyorum.askerimizi polisimizi şehit edenleri ve bunlara yataklık edenleri beslerseniz, beddua alırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal