Bahçeli: İdama biz de varız

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli, 'AK Parti hazırsa idam cezası için biz de hazırız' dedi.

GİRİŞ 19.07.2016 10:35 GÜNCELLEME 19.07.2016 17:58
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Türkiye devleti, milleti ile bölünmez bir bütündür. Türkiye yoğunlaşmış risk altındadır. 

Postal sesleri demokrasinin sesini bastıramayacaktır. Türk milleti iktidar değişiminin nasıl olacağını yıllar önce karar vermiştir. Seçimle gelen seçimle gidecektir

Darbe denemeleri, darbeci hevesler, cunta arayış ve çabaları ülkeye yapılacak en büyük kötülüktür. Erken kalkanın darbe yaptığı dönemler artık geride kalmıştır. Kalmak zorundadır. Türkiye askeri darbelerin ceremesini çok çekmiştir. 

''NE OLURSA OLSUN TEPKİSİZ KALMAYACAĞIZ''

Türkiye'nin tehlikenin eşiğinde olduğunu anladık. Darbe sırasında Başbakan'ı aradık. MHP bedeli ne olursa olsun bu girişimlere tepkisiz kalmayacaktır.

TSK'ya mevzilenmiş dar bir kadro ülke yönetimini ele geçirmeye kalkışmıştır. Polislerimizi şehit edenler TSK'ya sızmış namussuz ve hain darbecilerden başkası değildir.

Bu firavun artıkları, üniformalı teröristler, milletin kalbine bombayı fırlatmışlar, 79 milyonun korku dolu saatler geçirmesine sebep olmuşlardır. Türkiye'nin kurum ve kuruluşlarına saldırıp, polisleri şehit edenlerin PKK veya IŞİD'den ne farkı vardır.

''PENSİLVANYA'DAKİ ÇÜRÜMÜŞ...''

Bunların Pensilvanya'daki çürümüşten emir alan kişiler olmaları meselenin dikkat çekici yönüdür. Gülen cemaati okyanus ötesi bir ağ kurmuştur. Kritik görevlere paralel yapının üyeleri getirilmiştir.

Dedim ki okyanus ötesi tehdittir. Dediler ki Hocaefendi işi gücü bırakacak Bahçeli ile mi uğraşacak? Daha önce uyarmıştır.

ASKERİN BAŞINDA POZ VEREN ŞAHSA SERT TEPKİ

Hayatını kaybetmiş bir mehmetçiğin başında bozkurt işaretiyle poz veren iblis uşağı yaratık bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır. Bu şerefsiz doğduğuna pişman edilmelidir.

İDAM CEZASI İÇİN HAZIRIZ

İdam talebi çok sık dillendirilmektedir. AKP hazırsa biz de varız. Gereğini gönül huzuruyla yaparız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 87
  • vatanseverim 7 yıl önce Şikayet Et
    umarım saın bahçeli bu sözünün arkasında durur, idam geri gelmeli
    Cevapla
  • önce Vatan -38- 7 yıl önce Şikayet Et
    zamaninda yaptigi hatayi telafi etmek istiyor bahceli
    Cevapla
  • sessiz cogunluk 7 yıl önce Şikayet Et
    tarihimize bakin ve bu örgütün insanlarin canlarini nasil aldiysa devletimizde öyle düzmece ölüm cezalari versin bunlara.. mesela cok tahmin ediyorumki aslesanda ölen kisilere intihar süsü veren bunlar olabilir.. aynisni bunlara uygulayacaksin.. veya bazi pkk yada isid saldirilarin arkasinda bunlarin oldugnuda tahmin ediyorum.. aynisini bunlara uygulayacaksin..
    Cevapla
  • isimsiz kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar cezalarini hak eden kisilere baska türlü ve daha rezil bir muamelede yapilabilinir.. ben inaniyorumki devletimiz onlarin hem rezil olmalarini hemde hak ettikleri cezalarini agir bicimde verecekdir.. idam benim icin aslinda cok baist bir ceza türüdür.. daha cok rezil eden bir ceza uygulanabilir.. simdi burda herseyi detayina kadar aciklamak iyi olmaz diye düsünüyorum.. ama devletimizin mutlaka böyle bir ceza vermesini temenni ediyorum..
    Cevapla
  • Akif 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin başına devlet geçecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü