AK Partili Gökçen Özdoğan Enç'ten açıklama

TBMM’deki görüşmeler sırasında saldırıya uğrayan ve 10 gün rapor verilen AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, medyadaki iddialara cevap verdi.

AK Partili Gökçen Özdoğan Enç'ten açıklama
AK Partili Gökçen Özdoğan Enç'ten açıklama
GİRİŞ 20.01.2017 18:24 GÜNCELLEME 20.01.2017 18:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Meclis'te asıl kendisinin saldırıya uğradığını belirten Enç, "Görüntüler dikkatli izlenirse, 4 HDP milletvekilinin şahsıma şiddet uygulama görüntüleri var. Hilal yapıp aralarına alıp mermer merdivenlere itmeleri sonucu tamamen nefsi müdafaa, kendimi korumak adına yapmış olduğum hareket var. Mermere düştüğüm zaman kalçam, belim ve sağ kolum travma görmüş, Allah’a şükür kırığım yok. Daha önceden boyun fıtığım vardı. Onun açıldığını beyin cerrahının da bunu mutlaka tedavi etmek için ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi. Ama oylamalar var biliyorsunuz. Şu an böyle bir durum söz konusu değil. Daha ileriki bir zamanda ameliyat gerçekleşecek" dedi.

TBMM’de yaşananları anlatan Gökçen Özdoğan Enç, Aylin Nazlıaka ve CHP milletvekili Şafak Pavey ile bir teması olmadığını aktardı.

''10 GÜN RAPOR ALDIM''

CHP’li milletvekillerinin de kendisine bir saldırısı ya da teması olmadığını anlatan Gökçen Özdoğan Enç, konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi.

HDP’li milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulunacağını da kaydeden Enç, "10 gün rapor aldım. Karaciğerimde darba bağlı su toplaması var. Sağ kalçam ve belimde ezikler var. Yüzüme yumruk aldım. Daha önce boyun fıtığı ameliyatı olmuştum. Bu olaydan dolayı bugün yine bir operasyon geçireceğim" dedi.

"KORUMAYLA DOLAŞIYORUM"

Enç, tehdit aldığını ve şu an korumayla dolaştığını da sözlerine ekledi.

"OYLAMALARA KATILACAĞIM"

İmza vererek, kendi sorumluluğunda Meclis’e oy vermeye gittiğini kaydeden AK Parti’li Gökcen Özdoğan Enç, "Oylamalara dün katıldım. Doktorlar izin vermedi hastaneden çıkmama. Travma geçirdim. Ama kendi imzamla sorumluluğu ben alıyorum diyerek çıktım ve bugünde katılacağım. Bu gece de hastanedeyim. Anayasa görüşmelerini çok önemsiyoruz. Parti olarak da millet olarak da çok önemsiyoruz. Milletimize sadece şunu söylüyorum. Bir anayasa değişikliğinin karşısında duranlara baksınlar, bir de yanında duranlara baksınlar" dedi.

"FETÖ’CÜ DEĞİLİM"

FETÖ/PDY’ye yakınlığıyla bilinen 'Kimse Yok Mu Derneği'ne üye olduğu iddialarına cevap veren Gökçen Özdoğan Enç, "2010 yılındaki referandum öncesinde Melahat Ergüney derneğe üye yapma konusunda bana teklifte bulundu. Ben de üye oldum" dedi.

Bu derneğin tek bir toplantısına ve organizasyonlarına katılmadığını söyleyen Enç, 
"17- 25 Aralık operasyonundan sonra dernek üyeliğinden istifa ettim. Bu örgütün ne kadar pis olduğunu bildiğim için kızımın robotlaşmasını istemediğim için 'Ergenekoncu' olarak tabir edilen İstek Koleji’ne verdim. Bank Asya’da hesabım yok. Bir tek hesap bulsunlar hemen milletvekilliğinden istifa ederim. Ben 3 dönem milletvekiliyim. Demokratik ve hukuk Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne bağlıyım. FETÖ ile hiçbir bağım olmadı." diyerek iddiaları net bir dille yalanladı.

Enç, "Kız kardeşimin eşinin ağabeyi dışında, birinci derece bir tek yakınımın dahi FETÖ ile ilişkisi yoktur. Bana yakıştırılacak en son sıfattır" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Erdoğan 7 yıl önce Şikayet Et
    ak partili bir vekil yaşantısı ve giyimi kuşamıyla da ak partiye yakışmalı öncelikle
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    bize böyle vekiller lazım tebrik ederim
    Cevapla
  • Bide böyle 7 yıl önce Şikayet Et
    Bi tarafta Syn vekilimiz Gökçen , diğer tarafta kendini kelepçeleyen vekil. Dengeye bak. Hayat ne tuhaf:)
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Eline sağlık sayın vekil, "yetmez ama evet"))) Kürsüye kendisini kelepçeleyen mazoşiste okkalı bir iki tokat asılsaydın daha minnettar olurduk ama buna da Eyvallah)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...