Selahattin Demirtaş'tan ilginç mektup

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sözde 'Vicdan ve Adalet Nöbeti'ne gönderdiği yazılı mesajında sözde birlik ve beraberlik mesajı vererek göz boyama çabasına girişti.

Selahattin Demirtaş'tan ilginç mektup
Selahattin Demirtaş'tan ilginç mektup
GİRİŞ 06.08.2017 15:05 GÜNCELLEME 06.08.2017 16:03
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

HDP'nin Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda devam eden sözde 'Vicdan ve Adalet Nöbeti', 6'ncı gününde de devam etti. HDP milletvekillerinin katılımıyla bugün düzenlenen basın toplantısında Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın gönderdiği yazılı mesaj okundu. 

'ORTAK VATANIMIZDA HUZUR İÇİNDE...'

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı partinin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, FETÖ'nün taktiğini kullanarak mahkeme karşısında iyi niyetten yararlanmak amaçlı planını devreye soktu. Demirtaş sözde 'Vicdan ve Adalet Nöbeti'ne gönderdiği yazılı mesajında ''Türkiye'yi ortak vatanımız olarak korumak ve birlikte huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir barış adasına dönüştürmek için ilkelerimiz doğrultusunda herkesle yan yana gelmeye, birlikte mücadele etmeye kararlıyız'' ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 189
  • ayd 6 yıl önce Şikayet Et
    İNŞALLAH asıldığın gün selo vatan huzura kavuşacak
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    kurban olun bu adama
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen olmasan da bu Millet, huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir barış adasındadır zaten. Ama sen ne zaman serbest kalırsan, işte o zaman huzur ortamın yerine, fitne ve fesatlık ortam adasına dönüşür.
    Cevapla
  • TATAR 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan kürt halkı sana 80 millet vekili verdi sen ne yaptın emirleri dağdan aldın bende kürdüm ama siz bana hain kürt dersiniz bu vatanın ortağı yok kürdüz lazız çerkeziz abazayız ama Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyız bunu iyi bilin siz kürt halkına zarar verdiniz geleneğine değerlerine hata dinine bile
    Cevapla
  • kütahyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    vay koçum biraz daha kal yaramış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar